Premiär

Det blev en cykeltur idag och det gick ju super! Är nog roligare då det är lite fart ;) Vi cyklade till Jens och Sussi och gick ut med chabo, det var som lagom sväng första gången ifall hon inte hade tyckt om det. Så nu kan ta oss en cykeltur ibland oxå 👍 
På kvällen så följde jag med Jens och Sussi till Renvallen och var där en stund, så fick lite kaffe och bulla, det är aldrig fel! Och då jag kom hem så klädde vi på Elisé och for ut och klippte häcken lite och tog bort lite vissna lupiner. Så imorgon ska vi väl försöka göra klart häcken och slänga bort allt skräp! 

Äntligen helg!

Jag jobbar idag men när jag kommer hem så är det familjemys som gäller! Krilles träning idag och imorgon blev inställd så det är jag väldigt glad över. Få se om vi kanske far ut och cyklar en sväng sen idag, jag har ju fixat en hjälm till Elisé nu så då får vi se vad hon tycker om det :) 
Sen så beställde jag barnvagnen igår så jag hoppas vi hinner få den nästa vecka, men man ska nog inte hoppas på för mycket. Vore smidigt att ha med den till Piteå istället om den är så liten och smidig som det verkar! Hoppas hoppas.

Lite jobb

Idag så hann jag inte säga hejdå till Elisé innan jag for på jobbet för hon låg och sov. Kändes lite tråkigt, väntade extra länge ifall hon skulle hinna vakna ;) Men hon och mamma for till mormor på lunchen så då träffa jag dom där! Och när jag slutade så blev det köttsoppa hos mormor och efter det så for mamma tillbaka till Piteå. Tack för barnvakten! 
Och idag har varit älsklingens sista fredag som han jobbar! Resten av året är han pappaledig på fredagarna, så himla skönt! :) 
Nu ska iaf bebisen få sig nå ersättning innan hon ska lägga sig och sova och vi ska mysa till nån film. Eller supernatural. Den serien är så bra! (Till och med bättre än satc och scrubs ;))