Nyårsafton

Idag så har vi bara busat och lekt med Elisés alla nya leksaker. Mest tid tillbringar hon i sitt tält. Just nu tar hon en tupplur och sen ska vi väl börja fundera vad man ska ha på sig för kläder idag :) Förra året var man ju superfestlig med en sjukhusrock i storlek stor! Lite kontraster :) 

Vi ska fara till Renvallen och äta middag idag och sen när Elisé ska sova så skjutsar jag hem Krille och lillan och sen far jag tillbaka och stannar en stund till :)
 
Jag beställde ett par skor till lilla fröken igår som hon kan ha och träna med inne. Men hon är inte så sugen på att ha nåt alls på fötterna så vi får se hur det går :) Hon fick ganska mycket pengar i jul och i födelsedagspresent så vi ska köpa ett par vinterskor till henne oxå.

BB

Lite svårt att tänka sig att för ett år sen så låg vi på BB och Elisé var ungefär 3 timmar gammal. Vilken omställning det var att helt plötsligt vara tre istället för två. Och man var nojig som få och oroade sig för allt för man visste ingenting. Kändes det som iaf. Men när man väl var hemma så hittade man fort sina rutiner och allt började rulla på. Nojig är jag fortfarande dock :P Jag oroar mig för allt, jag är så rädd att nåt ska hända min lilla älskling och vill bara att hon ska ha det bra. Man slutar nog aldrig oroa sig tror jag. Ett år med den finaste tjejen som finns! Jag älskar min Elisé mer än ord kan beskriva! Jag det framemot 2015 och allt som vi ska hitta på tillsammans <3 
Nu ska vi försöka sova och hoppas att huset inte blåser bort inatt. Sov gott :)

1år!

Idag fyller våran finaste lilla tjej 1år! Så idag blir det kalas hela dagen lång :) 
Tänk att hon redan har varit med oss ett helt år! Det bästa året någonsin <3 Världens bästa lilla busunge :)