Upp och iväg

Nu är Elisé riktigt omöjlig att byta blöja på! Varje blöjbyte är en kamp och tar en himla tid. Hon ska bara sno sig och stå på alla fyra och försöker man vända tillbaka henne blir hon sååå förbannad! Det som funkar bäst är att ha henne ståendes mot en och ta på blöjan så. Men imorgon ska jag köpa up and go, borde ju vara smidigare :) Går gör hon ju inte än men masar iaf :P

Jag har så himla ont i mina ben och jag har ingen aning om varför. Det dunkar och värker i benen. Jag kunde ju ha förstått om jag hade gått en massa eller gjort nåt ovant men det har jag ju inte. Så vi får se hur det går att sova. Jag hoppas det är över till imorgon iaf! 

I min mobil

I min telefon har jag över tusen bilder..och 99.9% av alla bilder är på Elisé! Jag tar bilder heeela tiden. Allt hon gör är ju så gulligt och måste fotas ;) Jag trodde inte jag skulle bli sån! Men hon är ju världens underbaraste lilla bebis och jag älskar henne så otroligt ofattbart mycket! Hela mitt liv kretsar kring Elisé och jag förstår inte hur man kan känna så mycket kärlek att det känns som man nästan ska explodera. Min lilla älskling :) 
Här var hon en liten plutt och Gaston med :)

Uppgiven

Nu har vi kommit hem från abraur. Jag hade kunnat stanna längre, jag tycker det är så skönt att vara där! Man är som i en liten bubbla och finns inga bekymmer. Direkt jag kommer hem får jag nästan en klump i magen, för då börjar man tänka på alla dåliga saker igen. Men jag ska släppa allt det nu och helt enkelt ge upp, jag ska sluta försöka för jag känner bara att det inte är nån ide. 

Vi har iaf varit på kalas ikväll och grattat Ola som fyller år idag! Även Kajsa fyller år idag men henne firar vi på lördag :) Och Elisé blir 7månader idag, mycket på en dag! Nä, nu ska vi se en film innan vi ska lägga oss.
Lille plutten som ska flytta till oss i höst :)