Solsken

Idag så är det ju rent finväder ute! Kanske man ska he sig ut på en promenad och hoppas att man blir lite piggare efter all sömnbrist :) Ibland ska det bli skönt när man börjar jobba för har Elisé haft en dålig natt kan man ju sova på lunchen och koppla av lite, men det kan ju hända att det här bara är en dålig period..hoppas jag!

Nä, äta lite frukost och se vad man ska hitta på. Mamma och Dick skulle hit och hälsa på men jag har ingen aning om när dom kommer.

Då blev det kväll!

Jag har haft besök av Jens och Astrid ikväll, himla kul! Då gick tiden lite fortare oxå :) Direkt dom hade farit hem så skulle jag lägga Elisé i sängen men det var inte så lätt idag. Hon snurrar hit och dit och rör huvudet fram och tillbaka samtidigt som hon ska hålla på med fötterna, och ändå blundar hon och är halvt sovande! Så jag fick hålla fast henne så hon inte kunde röra sig, då somnade hon tillslut. Sin pappa upp i dagen! På gott och ont ;)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på..första kvällen på ett halvår som jag är helt ensam hemma! Vad gör man då? Vad gjorde jag förr? Kommer knappt ihåg. Livet har verkligen ändrats mot hur det var före vi fick Elisé och jag saknar inte hur det var. Elisé är hela min värld, finns inte ord för att beskriva hur mycket jag älskar henne! Man kan nog aldrig förstå förän man fått barn själv, jag trodde jag förstod men inte gjorde man ju det. Vad jag älskar min lilla bebis!

Clarion

Igår så var vi ju och åt på Clarion och det var så fruktansvärt gott! Jag var så mätt att det kändes som jag rullade fram. Dit ska jag absolut och äta igen! Jag och Krille kanske får ta en middag där snart :) 
Idag så har jag jobbat lite och Kenny och Katrin har passat Elisé under tiden! Jag hade så tur att jag missade hennes stora bajskalas som hon hade just före jag kom hem,  vilken tajming ;) 

Nu vill nog Elisé sova en liten stund snart och sen ska vi till Renvallen och ge hundarna lite mat. Älsklingen har klassåterträff så han ser man inte till så mycket idag!