Duktiga lillan

Det är rätt skönt att Elisé sover i sin egen säng nu! Vi brukar lägga henne vid nio för det mesta och hon somnar nästan alltid av sig själv, rätt skönt att inte behöva söva henne. Så då har vi lite egentid på kvällen då hon somnat :) 

Idag vaknade vi vid elva. Börjar vara mer regel än undantag! Så fixade frukost och for på gymmet. Sen har Krille krattat det sista och jag och lillan for på en promenad. Nu ska vi fixa middag innan vi ska fara och kika på balen :) 


Annat att göra!

Jag har inte orkat blogga, har haft så mycket annat att fylla dagarna med. Mamma kom i början av veckan och for hem igår. Jag hann baka bullar då hon var här och sen har det blivit lite promenader, vara hos mormor och lite annat.

Idag är det superbra väder ute! Började med ett benpass på gymmet och sen har vi krattat gården och röjt lite :) 

Mysigt!

Vi har haft en riktigt härlig helg! Bara tagit det lugnt och myst. Skönt med helger då man inte gör så mycket ibland. Finns nog mycket vi hade behövt göra men ibland får man skita i sånt :)

Jag och Elisé ligger kvar i sängen än, hon sover fortfarande. Min lilla mysunge! <3 Jag ska nog ligga kvar här under täcket och dra mig tills hon vaknar, det kändes så kallt idag! 
Stämmer rätt bra