Busfröken

Tänk att min lilla bebis är 11månader idag! Om en månad är det 1-års kalas. Det känns helt galet egentligen. Vissa veckor har tiden gått så långsamt, dom när hon gått genom nån jobbig fas och varit allt annat än glad. Men annars så har tiden bara sprungit iväg. Man hinner inte riktigt med ändå. Och nu är det bara fyra månader kvar tills hon ska börja på dagis! Jag får nästan lite ångest. Mest ångest har jag över att jag bara kommer hinna träffa henne två timmar på kvällarna..men det kommer nog gå bra. Andra klarar det ju :) 

Jag tror inte man vet vad villkorslös kärlek är förän man har ett barn, jag trodde jag visste det men det gör man verkligen inte. Jag är så glad att jag fått världens finaste Elisé och att jag får se henne utvecklas varje dag <3 Och än har det bara börjat :) 

Snart är helgen slut..

Det här har varit en av dom bästa helgerna på hela året! I tre dagar har det bara varit jag, Krille och Elisé. Det har nog nästan aldrig hänt för det brukar alltid vara nåt. Antingen att jag jobbar eller att Krille haft innebandy eller nånting annat som ska göras så man inte har varit hemma. Lugnt och skönt har vi haft det fast samtidigt hunnit med rätt mycket städning och diverse. Sen har Elisé varit så harmonisk hela helgen och bara dolat på och varit på bra humör :) 
Imorse så åt vi frukost och sen for jag till gymmet för ett benpass. Det var så sjukt kul! Så länge sen sist! Körde nästan bara övningar som jag inte brukar köra så det känns som en nystart och det känns att det tog där det skulle 👍
På en stund ska Elisé få ta en liten tupplur och sen ska vi fixa middag :) 

Bra lördag!

Imorse så låg jag i sängen till halv tio, skönt att bara ligga och slöa lite! Sen åt vi frukost innan jag for iväg på gymmet. Det var såå skönt att vara där! Det har inte blivit mycket träning senaste månaderna då man prioriterat annat än sig själv. Sen for jag hem och duschade innan jag satte igång och bakade lussekatter så nu är det gjort 👍 
Middag fixade jag oxå när jag ändå var igång, oxfilé med pommes och rödvinsås! Mätt som en plätt!