Trötter

Förra veckan var jag så få Elisé att sova till efter nio flera dagar, men nu hela helgen och idag så vaknar hon mellan 8-8.30 och det är för tidigt tycker jag! Jag är så himla trött. Jag längtar tills det blir helg :) 

Idag så ska vi fara till Piteå och hälsa på. Är alltid lika spännande att se om Elisé sover hela vägen eller om hon vaknar halvvägs och är arg! Så vi får se hur det går. Jag ska fara ut och gå på stan med Sara när jag är där oxå. Snart måste man ju börja kolla om julklappar oxå! Lättast blir väl att köpa till Elisé och Astrid, men det svåra är ju att man inte kan köpa allt :P Finns ju hur mycket leksaker och grejer som helst! 
Jag längtar tills nästa vecka då vi får hämta hem gipstavlan! Jag har varit så lat så har aldrig gjort fingeravtryck eller fotavtryck, så nu har vi ju iaf :)

Ut ur huset

Jag har ju bestämt mig för att försöka ta mig iväg med Elisé några gånger i veckan då jag märker att hon blir så uttråkad av att vara hemma. Så idag for vi till församlingshemmet och det blev riktigt lyckat! Vi följdes dit med Maria och Adam, jag tror Elisé och Adam kommer bli riktigt bra kompisar sen! 
I början var det musik och övningar och så..men det var hon lite för stor för. Hur kul är det att ligga på en filt på rygg och massera magen osv..så hon fick göra vad hon ville istället :)
 Sen blev det pyssel och göra avtryck i gips och bara leka. Det var kul! Vi blev då där i tre timmar och hon var glad hela tiden så det var bra betyg. Så vi ska nog ta oss dit nästa vecka oxå! 
Nu ska vi vänta på att älsklingen kommer hem och så äta middag. Sen ikväll blir det nog ut på en promenad!

Lite nytt

Idag så kände jag att det behövdes nåt nytt till huset, igen. Så skickade iväg en beställning med lite grejer från house doctor och så beställde jag en matta från ellos. Jag tror vardagsrummet kommer känns mer ombonat om vi har en matta där! :) 

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med älsklingen och se en film och äta lite gott! Bebisen sover så det är lugn och ro här hemma.

Natti natti!