Valborg

Idag har jag jobba till 16, skönt att stänga lite tidigare :) Det gick bra att lämna Elisé idag oxå så jag hoppas vi är förbi den ledsna perioden. Har man tur så var den bara två dagar. Fröknarna säger att hon är ett riktigt dagisbarn som verkligen ska vara med överallt så det känns himla roligt. Min duktiga lilla tjej! <3

Efter jobbet så åt vi iaf middag innan vi for iväg till renvallen och grillade korv ute vid eldstaden. Elisé klämde i sig en banan och nästan en hel grillkorv och sen en clementin så hon var nog lite hungrig :) 

Onsdag

Idag hann jag och Elisé leka en massa före jag lämnade henne på dagis. Och idag blev hon inte ledsen utan for iväg och lekte direkt :) Känns betydligt lättare att lämna då. Sen så hann jag ju iväg och köra ett pass på gymmet. Blev bröst/axlar/triceps idag så känner mig rätt slutkörd.
 Nu ska jag bara slänga i min nå lunch innan jag ska iväg till jobbet! 

Ensamtid

Jag längtar efter lite ensamtid med min älskling. Att fara iväg och bo på hotell eller bara kunna ligga i sängen hela dagen och se film och bara slöa. Men jag kan inte. Jag klarar inte av att lämna bort Elisé så länge..jag får ångest bara av att tänka på det. Det blir lättare när hon är större och kan säga själv om hon vill sova borta och sådär. Före det kan jag inte slappna av känns det som. Det är ju tur att vi har lite tid för varandra på kvällarna iaf.