2-årskalas <3

Idag fyller världens finaste tjej 2år! Hon har blivit så himla stor och duktig! Jag förstår inte vars tiden tagit vägen. Imorse då vi ätit frukost så frågade jag om hon ville få nånting, "PAKET" blev svaret :P Hon älskar att öppna presenter så det är himla roligt. Vi har haft främmande hela dagen och kvällen så det var en trött tjej efter en väldigt lyckad dag :) Jag är oxå ganska trött faktiskt, så nu ska vi bara ta det lugnt nu när allt är bortstädat. Känns lite konstigt att vi har en 2åring i huset nu :) <3 Älskade lilla tjej! 

28 december

Igår så var hemma och myste på förmiddagen och sen byggde krille även ihop Elisés bob som hon fick i julklapp. Hon blev tokglad och skrek "skoter", haha. Så vi tog ut den på en sväng runt kvarteret men hon skulle ju dra den själv för det mesta så det tog ju drygt 30 minuter att ta sig runt :P 
Sen när hon hade ätit lunch och sovit så tog vi och hälsade på hos Gunbritt där Göran och Helen var :) Så det var kul att hinna träffa dom, Pelle och mormor var oxå där så vi var några stycken :)  
 Sen fick Elisé äta middag hos farmor och farfar medans jag och krille handlade för kalaset och åt lite mat. Det är länge sen vi åt middag bara vi två :P Men jag får försöka bli bättre på släppa taget ibland :) 

Jag passade på att baka lite då Elisé somnade så nu är det gjort lite iaf :)

Idag har vi mest tagit det lugnt. Vi tog en promenad och kollade i lite affärer jag och Elisé. Det var lite kallt men ändå skönt och solen var ju framme :) Nya dammsugaren har fått köra lite idag oxå, men både katterna och lillan är rädd för den då den kör omkring av sig själv :P haha.

Mail

Igår så kom mamma hit och på eftermiddagen kom även Gunbritt, mormor och Erika, Jens, Sussi och Astrid. Vi åt julgröt och lite blandat som var kvar från julafton :) Elisé och Astrid var mycket i hennes rum och lekte i köket. Det var en mycket lyckad julklapp! Värt varenda krona :) 
 Mamma stannade tills idag så vi gick till mormor och hälsade på under förmiddagen men det blåste som tusan, inte alls skönt ute. Men på vägen hem var det bättre. 

Jag har skapat en mail till Elisé för ett tag sen och skriver till henne lite då och då. Om saker vi gjort och om julen skrev jag igår och skickar lite bilder och så. Så när hon är stor ska hon få lösenordet av mig så hon kan gå in och läsa allt jag skrivit till henne från det att hon var liten plutt. <3