Trött!

Jag vet inte vad det är med mig, trots att jag sover mycket på nätterna så är jag dödligt trött då jag vaknar. Förhoppningsvis blir det bättre då jag kan börja träna igen. Jag får inte lyfta tungt eller belasta den för mycket förän efter två-tre veckor till. Men kondition kan man ju fara och köra iaf! 
 Elisé har sovit som ens stock i en vecka nu. Inte ett ljud från henne på hela natten och så sover hon till 8-9. Finns ingenting att klaga på. Men hon har ju alltid sovit bra förutom då hon varit sjuk. Men jag tror kanske man ska prova lägga sig tidigare imorgon så man inte är så trött på måndag :) Typ halv elva iaf istället för efter tolv.
Min standard lunch då jag jobbar lördagar. Tycker dom är riktigt goda. Nu har jag två timmar kvar innan jag får gå hem och jag hoppas det går fort. 

Släppa kontrollen

Idag har jag ju jobbat då handen är rätt okej. Den värker lite nu men jag är ju inte van att använda den. Jag ska försöka ta det lite lugnare imorgon.

Jag tycker verkligen att det är jättejobbigt att vara borta från Elisé. Och jag är så inkörd på rutinerna hon och har har på dagarna att jag inte kan koppla av då jag inte är med henne. Jag kan inte låta bli att kolla om hon sovit då hon brukar eller ätit när hon brukar osv. Jag blir lite lugnare när jag får veta. Jag tänker på henne hela tiden. Min fina lilla tjej. Det är så läskigt att när hon börjar dagis är det inte längre jag som vet vad hon gör om dagarna..och personalen blir väl tokig om jag ska kolla upp hela tiden.. 
Det går inte sitta stilla en sekund..det ska provas alla möjliga positioner i stolen! Tokfia.,

Framsteg

Idag så bestämde jag för att prova byta blöja och klä Elisé. Visst gjorde det ont i handen, men det funkade! Så nästa vecka får Krille fara på jobbet. Det ska bli skönt att få lite rutiner igen! Just nu känner man ingen skillnad på om det är helg eller mitt i veckan.. Man har ingen koll :P 

Vi har varit hos Jens, Sussi och Astrid idag! Elisé äter alltid bäst då Astrid är med, och allt som Astrid har är mycket godare även om dom äter samma :P 
Jag var sugen på fara på marknaden idag men det snöar ju massor! Så det lär inte bli av.. Jag kanske hinner kolla en sväng imorgon om jag har tur :) 
Lätt att ta kort på Elisé då hon håller skorna framför sig hela tiden :P