Middag

Igår så gjorde jag köttfärsbiffar med fetaost och soltorkade tomater, rotfrukter och pepparsås och bjöd pappa och Vickan :) Sen kom Jens, Sussi och Astrid och åt efterrätten med oss. Så det var en trevlig kväll! :) 

Idag så regnar det i vanlig ordning så vi for och hälsade på mormor efter vi ätit frukost och fick oss kaffe. Elisé vill så gärna ha fika men hon får nöja sig med frukt :P Hon åt då en hel clementin så det är nog gott ändå :) Hon bökade en hel del idag när jag skulle lägga henne i vagnen så tog hundra år innan hon somnade..men tillslut så. Jag har även rensat i hennes garderob.. Det blev väldigt lite kläder kvar! Tog bort allt som är för smått och alla bodysar för vi använder aldrig dom på henne längre. Så vi måste nog införskaffa lite mer kläder till lilla fröken snart!

För smått..
Det som blev kvar..

Min fina Elisé

Idag så for jag till Piteå, ensam. Det känns så himla konstigt! Sist jag var utan Elisé en natt var i december. Ibland känns det som att vi växt ihop för jag får sån ångest då jag är borta från henne! Jag vet att det är viktigt att vara sig själv oxå och inte bara mamma, men mår jag inte bra av att lämna henne så gör jag ju inte det. Jag tänker på henne hela tiden..min finaste finaste Elisé <3 Men hon är ju hemma med sin pappa så jag vet ju att det går bra. Men jag saknar henne inte mindre för det.
Vi har hunnit vara i Luleå en sväng sen jag kom idag och jag hittade mycket fint till Elisé så vi får se om hon blir glad :) Sen har mamma hjälpt mig att färga håret och så har vi sett en film, rätt bra faktiskt :) Nu ska jag sova så jag vaknar i hyfsad tid imorgon.

Spöregn

Efter vi ätit frukost så for vi ut på samhället och gjorde lite ärenden. Sen när vi kom hem så passade vi på att göra lite nytta, jag klippte gräset och krille tog bort mer lera och sand från infarten. Elisé roade sig i sandlådan så hon var nöjd och glad :) Vi hann bara gå in så började det spöregna! Så vi hade ju himla tur som hann färdigt!


Igår så var vi och hälsade på hos Jens och Sussi innan lunch och sen for vi iväg till renvallen en sväng så Elisé fick äta sin lunch där :)