Nu jäklar!

Idag är dom här och fixar bergvärme! Jag gjorde upp eld för varmvatten på lunchen idag och det är nog förhoppningsvis det sista jag någonsin behövde elda i detta hus!! Hurra! Förutom när vi ska mys-elda i öppenspisen :) Jag trodde aldrig att Elisé skulle somna i detta oväsen(det lever om en heeel del) men hon somnade på fem minuter! Antingen var hon jättetrött eller så tycker hon ljudet är sövande :P Får se om hon sover tills dom slutar borra runt 22. Imorgon blir vi väckta iaf för dom börjar borra 07, men det är ju bara en morgon det rör sig om så vi borde ju klara oss :) 

Vi har blåst upp Elisés nya pool oxå och den var ju superkul att leka i! Ska bli så skönt om det blir varmt i veckan så hon får vara ute och bada :) 

Näst sista

Nu är det näst sista jobbarveckan och sen har jag semester! Det ska bli så skönt. Och det är krilles sista vecka och Elisés sista vecka på dagis innan hon får sommarlov :) Så dom hinner slöa en vecka själva :) 

Igår for jag och Elisé en sväng till renvallen med Erika. Så vi hann vara ute och busa en del. Pappa och Vickan hade middagsgäster och åt surströmming så dörren stod öppen och det tyckte Elisé var superkul för hon sprang in och ut och upp och nedför trappen hela tiden :P Man är helt slut på kvällen då man försökt hänga med i hennes tempo om dagarna :P

Konstig vecka

Jag har jobbat alla dagar hittills i veckan och ändå känns det som det ska vara måndag imorgon bara för att krille ska jobba hela dagen. Så vi fick som ingen helg tillsammans den här veckan. Tråkigt men snart har vi ju semester iaf :) 

Då jag slutade jobba idag så for krille till Kalle och fixade nån elgrej så då blev vi bjudna på middag där sen, inte så dumt! Och grillat är ju aldrig fel :) 
 Nu är vi hemma och ser orange is the new black innan krille ska se fotbollen. Jag kom på att jag sa förra året att jag skulle fara på nattivalen i år och ut och festa, men det kommer inte bli. Jag känner verkligen inget behov av att fara ut på nåt sånt utan är mycket hellre hemma med min fina familj <3 Nån gång kanske suget kommer tillbaka men  jag tvivlar :P Däremot ska jag nog fara en sväng till Piteå i sommar utan Elisé och passa på att göra bort lite ärenden och grejer medans hon får vara hemma med sin pappa. Men det är väl det mest ösiga jag lär göra ;) haha: