Iväg en stund.

Nu är vi på väg till abraur och ska vara där tills imorgon. Jag är mest orolig för hur det ska
gå för Elisé att sova då hon oftast sover lite sämre när man inte är hemma. Men hon måste
väl få prova iaf :) Sen hatar hon ju att åka bil oxå så vi får se om hon skriker hela vägen
eller om hon lugnar ner sig efter ett tag! Tur det bara är en timmes körtid.
Hon var lite mindre förra året då vi var där den här tiden ;)
 
Trevlig helg på er!
 

Ångesten

Det börjar kännas så nära nu.. Jag och Elisé är lediga en vecka till tillsammans sen börjar inskolningen. Min bebis är ingen bebis längre och samtidigt som jag tycker det är så kul att hon utvecklats till en egen liten person med en egen vilja så har jag sån ångest över hur fort tiden har gått! Jag har varit hemma i nästan 1 1/2 år! Det känns verkligen inte så. Men jag tror allt kommer att gå bra bara vi får komma in i våra nya rutiner sen :)

Idag jobbar jag och inser att det är sista fredagen jag jobbar innan jag börjar på riktigt den 20e april. Jag hänger inte riktigt med i svängarna! Det smäller bara till så är det semester :)

Lite småfarligt det här!

Idag så tog jag tag i väggen bakom tvn och fick det gjort! Så nu är det fint och nytt där med! Det är nästan lite farligt att jag tyckte det var så enkelt att tapetsera själv, nu vill jag tapetsera om alla rum som är kvar! Det är ju bara två rum och en toa, så det borde ju inte ta så lång tid ;) 
Nu är den mönstrade tapeten ett minne blott. Nu ska bara sladden gömmas och så lite småfix på det så blir det perfekt!

Älsklingen har äntligen kommit hem igen. Han for med flyget igår morse så jag och Elisé har varit själva men vi har ju hunnit med en hel del ändå :)