Mysig söndag

Igår så var jag och Elisé uppe först i huset, vi klev upp tjugo i nio och vid halv tio kom älsklingen upp och först vid elva såg man till Patrik :P Så jag och Elisé åt frukost i lugn och ro och tände ett ljus och hade det mysigt. Sen gjorde vi inte så mycket på förmiddagen..vi hade tänkt ut på julskyltningen men det snöade och yrde så mycket så kändes inte vidare skönt.. 
 Men efter att Elisé hade vaknat från sin tupplur så for vi till mormor och träffade alla som var där! Erik.erika, helmer, Svea, Göran, Helen, Ronny och så kom Gunbritt och Erika förbi oxå :) Elisé fick busa en massa med helmer och det tyckte hon vad skitkul, dom är så söta :) och jag fick mysa med Svea så jag var oxå nöjd, hon är så himla söt :)

Efter maten så får jag och Elisé till renvallen, tanken var att jag skulle leta en gran men insåg ju rätt snabbt att det var lite för mörkt ute för det :P Så blev fika och så fick Elisé busa runt :)

Nu är det måndag igen och veckorna går så fort! Men nu snart är det jul och det ska bli så mysigt, så länge man får vara frisk pch pigg :)

Lördag

Igår när jag slutade så for jag till Kenny och Katrin där min lilla buse var. Krille for och körde till Luleå igår och hämtade Patrik på flygplatsen så dom var hemma vid tio på kvällen. Så jag hann sitta och se bonde söker fru innan dom kom, det är inte så att krille vill se det med mig direkt :P 

Idag så jobbar jag till 14 och sen ska jag skynda mig hem och mysa med Elisé. Vi får se hur blyg hon är inför Patrik sen, haha. Och sen ikväll ska vi nog och gratta Jens i efterskott då vi inte hann det igår :) 
 Men nu ska jag skynda mig så man blir klar nån gång!

Dålig start

Idag så var allting fel när vi skulle på dagis. Elisé ville ha overallen men den var kvar på dagis så hon var så arg och sen ville hon ha sina vantar men dom var oxå kvar på dagis så då blev det ju inte bättre. Så då skulle hon bära sina nappar och såklart skulle hon ha in dom på dagis men det fick hon ju inte så hon var sååå arg! Men det gick över sen tack och lov :P Nu är overallen hemma då det kanske blir bättre imorgon ;)

Och idag slutade jag tidigare så vi har hunnit äta middag  tillsammans och busa runt och så har vi målat och badat :) man hinner så mycket då man slutar halv fem istället för klockan sex :) 
Nu ska jag mysa lite mer med min lilla tjej innan hon ska sova och jag ska ut på en promenad!