Bra lördag

Idag så har vi mest pysslat på här hemma. Krille har storstädat i alla köksskåpar medans jag och Elisé myst och läst böcker. Sen for vi iväg till dollar och handlade lite samt svängde förbi hos Jens och Sussi på vägen hem en snabbis. Sussi fyller ju år idag så var fullt hus :) 
 Elisé var så sur när vi skulle ut från dollar förresten, hon skulle inte ha skorna på sig men skulle gå själv ändå. Det funkar ju inte riktigt för då blir man blöt om fötterna men det bryr hon sig inte om, så fick bära henne trots lite protester :P 
Hittade ju en fin stjärna :) 

Sen medans Elisé sov så såg vi lite supernatural och jag tjuvsov lite i soffan en stund. Mycket skönt! Sen satt vi och såg frost i soffan när Elisé skulle ha mellis så det var mysigt :) 
Och efter maten så for vi till jens och Sussi och fikade go'fika och busade tills det var dags för lillan att fara hem och sova. Så vi har haft en bra dag idag :)

Just ja, åt ju en semla oxå och så dålig den var! Det var marzansås i den istället för mandelmassa..vilken besvikelse alltså..


Nu blir det helg!

Så underbart skönt! Igår då jag slutade jobba så gick jag till Intersport och köpte en dagis-hjälm till Elisé. Att dom rent har speciella hjälmar för dagis där är ju inte dumt! :) Så nu är vi redo om halkan kommer.
Jul på jobbet..jag vill pynta!

Igår då jag skulle väcka Elisé ville hon inte vakna :P Hon öppnade inte ens ögonen utan hon vände på sig och kurade ihop sig till en liten boll och tänkte sova vidare. Men det hade vi ju inte tid med :) 
 Jo, vi köpte älgkött av Jens så nu har vi en del kött i frysen! Perfekt :) så det var bara stå och paketera det igår efter jobbet men nu är det ju gjort :)

Kvällsöppet

Jag har inte längtat tills idag men det får gå iaf. Att jobba känns ju inte farligt men det är inte roligt att vara borta från Elisé en hel dag och kväll. Tur jag är ledig hela helgen :) 
 Igår så hade vi ett himla bus här hemma! Jag blåste upp massa ballonger och Elisé blev som tokig och sprang omkring och skrattade :) sen har hon kommit på att hon kan gömma sig bakom byrån i vardagsrummet för den är så hög så då syns hon inte :P 
Nu ska vi ta och dra igång den här morgonen och se om lilla fröken vill vakna :) Jag är rätt tacksam över att hon sover som hon gör. Speciellt när jag är så morgontrött :P