En dag närmare helg

Så var denna dagen oxå gjord. Tiden på jobbet flög förbi idag och hipps vips skulle jag hem. Efter vi ätit middag så började jag sätta ihop nya lampan till sovrummet, tycker den passar mycket bättre än den som var där före :) 
Imorgon börjar jag jobba klockan tolv så då behöver inte jag och Elisé stressa på morgonen, skönt! I vanliga fall är det väckning 8.20, en flaska välling i sängen och lite mys, uppstigning och frukost och sen klä sig lite panikartat för att hinna till dagis 9.10 :P 

Jag har just cyklat intervaller på tränings cykeln och kört mage så nu är jag trött. Men eftersom jag inte hinner imorgon då jag jobbar kväll så var jag ju tvungen göra det idag :) Imorgon får det bli en omväg på vägen hem så jag får mig en kvällspromenad iaf.

Bra dag

Idag så jobbade jag bara till klockan tre så då for jag och handlade för middagen och så hämtade jag krille så for vi och hämtade Elisé på dagis :) Så vi har hunnit busa en hel del! Och så gjorde jag blomkål och broccoligratäng till middag(bara jag som åt det dock ;)) Sen svamlade vi på en stund innan jag och Elisé for till renvallen och hälsade på. Hon är som en toker min lilla busfröken, alltid nya upptåg <3 
Sen jag lagt Elisé så bytte jag kläder och cyklade intervaller på träningscykeln och avslutade med mage. Förra veckan hann jag bara träna tre dagar så det kanske blir lite bättre denna vecka :) 

Sänggavel

Igår så fick vi äntligen sänggaveln till sängen, det ser mycket bättre ut nu. Nu saknas bara sängbord och jag vet vilka jag vill ha men jag kan inte bestämma om jag vill ha vita eller svarta! Vilka problem man har. En som mamma känner skulle till Ikea på lördag så hon skulle vara så snäll och köpa dom åt mig :) tur för mig! 
Och Elisé har det ganska jobbigt nu. Hon äter som ingen mat utan lever på fruktpåsar och flaskan hon äter morgon och kväll, så hon är så trött på kvällarna då hon inte ätit som hon brukar. Jag hoppas dom där jäkla tänderna kommer hyfsat fort så hon slipper ha ont mer då det är sista tänderna som ska fram nu.

Nu ska jag ner i tvättstugan en snabbis och sen ska jag hämta in min lilla älskling så vi hinner mysa en stund innan dagis <3