Lilla Elisé

Elisé har sagt varje morgon den här veckan direkt hon vaknat :"leka Astrid imorgon?" Förutom imorse :"Inte leka Astrid idag?" 
Hon älskar verkligen Astrid och blir helt till sig dom gånger dom träffas och busar! Det har gått några veckor nu så hon längtar nog efter henne, gissar att det är därför hon pratar om henne hela tiden.

Jag önskar att Sara och Helen bodde närmare. Jag känner mig ofta så ensam och det är så långt till dom. Långt är det väl inte men det går inte fara när man vill för det ska passa med jobb, Elisé och vardagen. Jag saknar även min familj som den var förr. Då vi var så nära varandra. 

Kvällsjobb

Idag så började jag lite senare då jag skulle jobba till åtta. Så jag och Elisé tog oss en promenad till dagis vid tio, det var riktigt skönt ute och hon tyckte det var kul att gå :) Vi har ju nära så det passar perfekt! 
Det har gått bra att jobba och tiden gick då väldigt fort. Då jag kom hem så kasta jag mina sneakers i tvätten så får se om dom blir vita igen :P Har städat ur köksskåpen oxå så det blev lite mer plats.
 Nu ska jag vänta på att krille ska duscha så vi kan mysa till Scorpion i soffan :)

En bra dag

Elisé har faktiskt visat sig från sin bästa sida idag. Jag kan räkna på en hand hur många gånger vi varit osams och det händer inte ofta! Haha. 
 Vi for och handlade och sen hälsade vi på mormor på förmiddagen. Erika och Gunbritt var oxå där :) När vi kom därifrån så fixade vi lunch och vi var inte osams då heller, inte heller då vi skulle klä oss för att ta en tupplur. Jag satte henne i bilen direkt idag för att se om det skulle gå och hon somnade efter två mil. Så hon fick sova 25minuter innan jag väckte henne och hon var då glad ändå. 
På eftermiddagen har vi inte gjort så mycket egentligen. Vi dammsugade och så har vi hunnit tvätta säkert fem tvättar och städat undan i köket och toan, så lite har vi fått gjort iaf :) 
Efter middagen så for vi och hälsade på farmor och lekte med trolldeg och busade lite :)