Kalas

Idag efter jobbet så for vi iväg till renvallen på kalas och grattade Mona som fyllt år :) Det var ju perfekt med lite onyttigt mitt i veckan ;)
Nu ska elisè äta kvällsfika sen ska hon sova och jag ska fara på Statoil och hämta ut mitt paket med kettlebells.
Vi har köpt färg oxå så vi ska måla i garaget och fixa så hemmagymmet blir lite finare :)

Bra söndag!

Idag då vi hade ätit frukost så kom Sara Per och Alvin och hälsade på :) Dom hann röja runt en hel del elisè och Alvin så det såg ut som ett bombnedslag i hennes rum :P Dom har blivit så stora nu! Är så kul då dom leker med varandra och inte bara utmed. Dom sprang och letade spöken och vad dom då gjorde riktigt :)
Tycker att det är riktigt synd att dom bor så långt bort, hade varit så härligt med en lekkompis nära :)

Sen hann vi en sväng till mormor och sen en massa bus hemma innan vi for och åt blodpalt hos kenny och Katrin:) Inte så dumt! Nu väntar en lugn kväll.

Helg

Idag så jobbade jag bara till två, så skönt! Skyndade mig hem till mina älsklingar och så halvsov jag i soffan en stund. Elisè kom och la sig utmed mig och strök håret ur ansikte på mig och sa att jag skulle vakna. Om du bara visste hur mycket jag älskar dig min finaste tjej!

Hon har blivit så stor och det händer så mycket hela tiden. Hon får en att skratta flera gånger per dag med sina oväntade kommentarer och påhitt :)

Vi har hälsat på pappa i renvallen oxå och sen elisè somnat så har jag och älsklingen det conjuring 2 och den var inte alls dum! Är glad att vi inte såg den i biorummet för då hade jag dött:P
Men nu blir det sängen!