20.07

Nu har det varit kalasande hela dagen så nu är alla i huset slut :P Elisè sover och jag ska städa undan lite och förbereda för imorgon. 

Hon har fått så mycket fina och uppskattade presenter :) Hon har fått en inomhus studsmatta, pengar, docka, kläder, docksäng, hoppko, tält, anna-klänning, blommor, badring och säkert en del som jag inte kommer ihåg just nu :) 
Av pengarna hon fick funderar vi på köpa en elbil för det tror jag hon skulle tycka var roligt :) 

Tänk att vi har en 3åring i huset nu, tiden går så himla fort! Det känns som det var alldeles nyss hon fyllde 1år. Jag tycker det är roligt att hon blir äldre samtidigt som jag tycker att det är läskigt att det går så fort. För man hinner inte riktigt med och hips vips ser man aldrig till henne för hon ska vara hos kompisar eller hos Astrid hela tiden, det är säkert en kul ålder det med då man väl är där men just nu tycker jag det är lite mysigt då hon är mammas tjej <3 Jag ska njuta av varenda sekund!

Lite fix

Idag så har jag handlat det sista inför Elisès kalas imorgon. Det är tårtorna som ska fixas på morgonen imorgon så jag hoppas dom blir bra :) 

 Sen så har jag köpt tyg till Elisès säng för att sätta runt skumgummi madrassen som jag skar sönder för att sätta runt kanten.  Hon är ju som en orkan när hon sover så hon slår sig i huvudet hela tiden. Men nu är det fixat! 
 Jag är ändå lite förvånad över att hon inte sprungit upp nåt ur sängen. Men hon lär väl komma på det med, men hon är oftast rätt trött då hon ska sova så hon skulle nog inte orka med :P 

Det känns så konstigt att hon fyller 3år, min lilla gofis. Natten mot 30e för 3år sen ca 03 så gick vattnet och sen var karusellen igång :) Tre år sen!! Hon är så himla stor och duktig. Jag är så stolt över min lilla tjej! 

Saknar tomten

Elisè sa idag då vi klev upp att hon saknade tomten och ville ha mer paket :P Tur för henne att hon fyller år på fredag då för då lär hon ju få en hel del oxå :) 

 
Idag så vaknade hon vid sju och var ledsen och ville komma till stora sängen, hon somnade om på en gång och det var faktiskt rätt så mysigt att sova utmed henne, det var länge sen hon vaknade till så tidigt. Sen sov vi till klocka nio då alarmet ringde. Min mystjej <3 
 Sen har vi varit hos mormor och hälsat på och gått en promenad. Köpt lite ny deg på varuhuset och fixat nya stekpannor. Efter maten så hälsade vi på i renvallen och då vi varit där och Elisè somnat så gjorde jag ett ryck och körde iväg 1000kartonger från julafton och pant för typ ett helt år så nu är det gjort! Slog även in lillans födelsedagspresent :) 

Ett sånt tält ska hon få :) Passar fint med hennes nya säng och så känns det inte "barnsligt" så hon kan ha det länge. 

Idag hade hon på sig den mössan som jag stickade, att den blev klar! Igår påbörjade jag ett par tjocksockar men det lär nog ta längre tid :P