Måndag igen.

Helgen hade gärna fått vara lite längre. Gud så trött jag känner mig! Men det har varit en bra helg och vi har hunnit med mycket så det får man ju vara glad över :) 
 Jag har bestämt att jag ska försöka sluta ta bilen till jobbet nu. Det blir alltid lite stressigt då jag och Elisé kliver upp så sent men vi får kliva upp fem minuter tidigare så vi hinner gå till jobb och dagis :) Är så skönt med lite frisk luft på morgonen när man är trött. 
Igår så hann vi få besök av Sara per och Alvin på eftermiddagen oxå så det var himla kul att hinna träffa dom :) Dom har ju några dom ska hinna med då dom är hit över dagen! Men nästa helg ska vi mest troligt till Piteå så då kanske man hinner träffa dom flesta där :) 

Nu ska jag kliva upp ur sängen och försöka gå och peta liv i Elisé och se hur trött hon är :P Fast jag kanske snabbfixar frukost först så går det fortare sen :) 

Vårkänsla

Även om det var lite kallt idag så får man ändå vårkänslor då solen skiner och man känner hur den värmer :) helt underbart! Då vi kom hem från renvallen och Elisé somnat så fick jag ett ryck och städade lite grejer jag tänkt sälja som inte längre passar in i hur jag tänkt ha det efter tapetseringen :) Sen hann jag dammsuga och byta gardiner i köket och kontoret :) perfekt! Så nu är det städat en stund åtminstone.
Nu ska vi slöa i soffan en stund innan Elisé ska vakna eller väckas :) Då blir det mys i soffan med lite mellis innan det är full rulle igen! 

Godmorgon!

Elisé har just vaknat så hon och krille ligger i sängen så hon får dricka sin morgonflaska. Själv ska jag försöka städa undan lite i köket så man hinner innan vi ska iväg :) 

Igår var vi och hälsade på Jens, Sussi och Astrid och det var ett tag sen! Det är så kul då Elisé och Astrid leker så bra tillsammans och hoppar och busar runt :) sötaste småfisarna! 
 Dom känns så stora nu om man jämför med för ett år sen, det händer så himla mycket på kort tid. 
Gjorde efterrätt och tog med mig dit, det såg så enkelt ut och det var då gott så det var ju tur :)