Besvikelse

Jag gick hela dagen igår och tänkte att gud så skönt med helg! Men så var det ju inte minsann. Jag hade sett fel på schemat och jobbar idag med. Men det går väl! Får vara ledig nästa helg istället :) 
Igår kväll så var jag bara irriterad för Elisé skulle minsann inte sluta leka i handfatet, hon fick sinne så fort man försökte ta av henne saker för att kunna få på pyjamas. Till slut så tog jag tjuren vid hornen och bara lyfte ner henne och då var hon ju inte lite sinne! :P Tur hon lugnade sig och somnade direkt hon kom in i sitt rum. Trodde hon skulle bli galen då hon skulle sova då hon var på så dåligt humör. 
 Men då jag lagt henne så gick jag ner i källaren och invigde cablecrossen, det var ett väldigt bra köp! 

Nu är min lilla rast slut så ska ut och jobba igen och då jag slutar ska jag försöka handla innan jag ska hem :)

En tisdag

Idag är vi hemma och tar det lugnt. Elisé har haft tjorv med magen. För inte gjort nummer två på fyra dagar och haft lite ont i magen, sen igår så släppte proppen och då blev hon som en ny unge. Hon var på så bra humör då jag hämtade henne hos Katrin :) Jag var helt färdig igår så när Elisé hade somnat så drack jag lite nyponsoppa och la mig i sängen klockan nio och sa godnatt. Men så skönt det var! 

Tidigare idag så låg vi på golvet och svamlade då hämtade Elisé filten och sa "bre om mamma!" Sen hann jag bara blunda så började hon putta på mig och skrika vakna mamma! Så lång vila fick jag. Haha. Det har som lossnat rätt mycket med talet tycker jag, det är sällan hon bara säger ett ord utan oftast är det meningar. Idag har hon varit en riktig surrkuse och inte varit tyst en sekund. Igår frågade jag om mamma är duktig "nääääj!" "Farmor duktig! Städa. Handsken!" Jasi, tokfia :)
Nu vaknar nog snart busungen från sin tupplur så då ska vi mysa i soffan med mellis. Ikväll kommer älsklingen hem och det ska bli himla skönt :) <3

Äntligen fredag

Jag har inte hunnit kolla hur kallt det är ute än men jag hoppas att det är bättre idag. Vi var tvugna låna oss en batteriladdare till bilen så får se om den startar idag. Den har inte mått så bra av alla kallstarter så batteriet tog lite stryk. 
 Jag tränade ben igår och så tänkte jag börja sätta ihop cablecrossen men det levde om så himla mycket så det får bli sen i helgen. Det är ju ingen panik men vill gärna sätta ihop den före jag ska betala fakturan :)

Idag är det extra rabatt på jobbet så jag gissar att det kommer vara rätt mycket folk. Så då går tiden fort! Och sen är det middag som vanligt hos Kenny och Katrin och efter det ska jag ut på en promenad, om det nu inte är -32.
 Jag såg förresten ett recept på makaronipizza som jag ska prova i helgen och hoppas att Elisé gillar det :) Såg rätt gott ut faktiskt :)