Lär mig aldrig

Vi ska till abraur imorgon då vi ätit frukost så jag hade ju tänkt vara duktig och packa det vi behöver ha med oss under dagen. Men det har jag ju såklart inte gjort. Så det blir en panik packning imorgon istället :P

Idag har krille byggt på altanen och jag och elisè har busat och varit med mormor och gunbritt. Sen då elisè somnat så for jag på en promenad med Ida i det härliga vädret och så nu på kvällen ser jag och min älskling en film innan vi ska sova. Älskar semester :)

Piteå en sväng

Igår så for jag och krille till Piteå en sväng för att köpa resten på byggmax och hämta hem en eldstad. Så elisè fick busa med farmor och farfar under tiden, det var nog mycket roligare:) Så när vi handlat färdigt åt vi lunch hos mamma och Dick innan vi for hem igen. Så nu kan vi även äntligen bygga färdigt!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Vi har inte klivit upp än utan ligger och drar oss i sängen i väntan på att elisè ska vakna. Imorgon ska vi iaf fara till abraur och vara där tills på söndag så hoppas det är fint väder!

Jag var ut och sprang igår kväll och tog den längre svängen och det gick ju hur bra som helst! Nu har vi sprungit i tre veckor så vi får hoppas att man är så fortsätta efter semestern oxå :)

Stortjej

Elisè har varit utan blöja en vecka nu. Hon har alltid varit utan blöja hemma tidigare men det har varit så svårt att vänja av helt då hon haft på dagis. Så har vi farit till nån annan har hon haft blöja. Men nu har hon aldrig blöja på dagen utan bara då hon sover. Tror hon tycker det är gode skönt :) Hon är så duktig!

Annars idag har vi inte gjort så mycket. Röjt undan lite ute och städat inne och busat en massa. Kenny och Katrin kom förbi och drack kaffe och sen var det dags för elisè att sova. Så nu ska jag och krille se film :) Nu är vi bara lediga en vecka till tillsammans efter den här, känns inge roligt! Men det är bara gilla läget.

Jo jag var ut och sprang ikväll då vi hade lagt elisè och gud så lätt det gick att springa på kvällen ! På morgonen är jag ju helt död. Så blir nog löpturarna på kvällen framöver istället. Jag köpte mig nya löpardojjor idag oxå, kändes som en bra investering!