Påsken över

Då var påsken över och vi har haft fyra riktigt bra dagar! Nu har man förhoppningsvis laddat batterierna lite så man känner sig piggare. 

I söndags for jag och Elisé till Piteå och hälsade på där. När vi kom fram stannade vid vattenskidklubben där mamma och Dick var och fikade och så fick Elisé vaga ute och leka :) Sen blev det grillat till middag och det var riktigt gott! 


Och igår så for vi till en lekpark då vi hade ätit frukost så Elisé var riktigt nöjd och glad :) hon åkte rutschkana i snön hur många gånger som helst och hade nog kunnat fortsätta längre om vi inte hade varit tvugna att gå tillbaka för att fixa lunch. Min fina busiga tjej :) 
 Då hon fått i sig lunch och jag lite kaffe så sa vi hejdå till mamma och for hemåt. Så det blev en liten snabb visit men vi hann ju med lite iaf ;)Nu ska jag snart gå och väcka Elisé så vi hinner göra oss klara. Jag börjar en halvtimme senare idag så vi kan ta det lite lugnare iaf :)

Två härliga påskdagar

Igår så packade vi oss till renvallen direkt på morgonen och for till stugan med pappa och Vickan direkt. Det var ingen sol framme men det var mysigt att komma sig ut ändå och grilla lite korv och dricka kaffe :) Elisé tyckte det var jättekul att vara i stugan och gick bara runt och dolade på. Hon pratade en hel del om att fiska och köra skoter! Så vi hann med att fiska en liten sväng igår innan vi for hem för att Elisé skulle få sova :) Sen for vi tillbaka då hon vaknat och ätit mellis och då hade Jens Sussi och Astrid hunnit dit. Så blev en massa bus och prat, god mat och gott fika :)
En superbra dag! 


Idag så blev det samma visa men då satt vi ute i solen hela förmiddagen. Så himla skönt! Elisé fiskade lite till och från oxå men det var lite dåligt om fiskelycka, speciellt då hon skulle dela hål så det var två spön i ett :P Nåja så länge hon tycker det är kul! Underbart att få vara ute och speciellt när Elisé tycker det är så roligt. Man märker att hon blir tröttare av att vara ute och kämpa på så hon somnade väldigt snabbt i vagnen idag :) På kvällen så har vi bara varit och matat tyke och så fick Elisé bada badkar innan vi for hem. Så nu sover hon och vi ser gladiatorerna. Bra dag idag med med andra ord :) Alltså ångesten

Jag har börjat få lite ångest.. Elisé ska gå på småbarns tre månader till sen har hon sommarlov och efter det börjar hon på syskon! Alltså åh..min lilla lilla tjej! Det känns till och med jobbigare än då hon skulle börja dagis förra året.. Jag tror säkert att det kommer gå bra för Elisé, det brukar vara jag som tycker det är jobbigt :P Vi har inte lämnat bort henne nån kväll eller natt på 1.5år för att jag klarar det inte. Eller kanske om nån skulle vara hos oss men jag vet inte.. Kanske nästa år ;) 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen, lite synd att jag inte kan se suits ikväll men imorgon så! Skorna på bilden är mina nya, skitsnygga! Vi kommer börja sälja dom på Mimmis i sommar/höst :) Calou heter märket :)