En bra dag

Man märker faktiskt ingen skillnad på om Elisé sovit eller inte på dagen. Har hon varit vaken så är hon ändå pigg och full rulle på kvällen. Har hon sovit är hon på samma sätt. Så känns skönt att veta att hon inte blir på dåligt humör iaf :) Senaste månaden så har hon ju varit vaken oftare än hon sovit och det går bra än :) 
 Hon har varit på bra humör nästan hela dagen och inte varit sådär trotsig som hon brukar så har man tur kanske det värsta börjar vara över, för den här gången :P
 
Vi har varit förbi hos Katrin ikväll för vi skulle hjälpa dom att måla huset men vi hann som bara börja så började det regna, så det var ju himla typiskt! Men det lär väl komma fler dagar. Elisé var glad som fick dola på lite iaf :) Hon krattade lite, cyklade lite och målade lite. Och lekte med dockorna :)Just nu ligger jag ute på bron i utemöblerna och funderar om jag ska orka gå in eller om jag ska somna här ;P Är så himla skönt ute man vill ju inte in! Nåja, får hoppas på bra väder imorgon oxå :) 

Ledig dag

Idag så är vi lediga. Skönt då det är så himla fint väder. Vi har slöat på morgonen och tog oss iväg till mormor vid halv elva :) Där har vi träffat Erika oxå och druckit kaffe och varit ute och busat. Elisé har faktiskt varit ovanligt lugn och beskedlig! Annars brukar hon vara som en galning då man ska fara från mormor för att hon vill vara kvar, men idag gick det bra! Och hon åt bra med lunch. Däremot ville hon inte sova idag men jag var sjukt trött så sa att mamma måste vila så då fick jag ligga och halvsova i sängen en halvtimme medans hon låg utmed och surrade och pillade mig i håret. Mysigt! 
Nu ska vi snart fara och handla lite till middagen och sen busa tills krille kommer hem från jobbet. 
 Jag känner mig fortfarande sjukt trött men jag ska prata med en läkare imorgon och ta lite prover och se om det finns nån förklaring till varför jag alltid är trött och matt i kroppen. Jag brukar verkligen inte vara utan energi utan snarare tvärtom. För nu har jag haft det såhär i drygt två månader och det är sjukt jobbigt.

Gourmetburgare

Elisé fick äta tidig middag idag då hon var jättehungrig. Så hon åt massor med makaroner och köttbullar. Sen började krille grilla sina hemmagjorda burgare och sen kom Kenny Katrin Pappa och Vickan hit och åt middag :) Det var riktigt gott och man blir helt sjukt mätt! Sen var vi ute en stund innan det blev dags för efterrätt :) 
 Innan pappa for hem så sågade han ner den stora busken som stått utmed häcken och bara varit ful och tagit upp massa plats. Så jag har burit bort det och även tagit bort busken som varit närmast huset. Nu är det en fulbuske kvar som ska bort. Och nästa helg ska vi till Piteå och köpa allt vi behöver för att bygga altanen :) Ska bli så härligt då den är färdig och man kan sitta i solen! :) 

Vi har haft en riktigt bra helg med massa bus och mys :) Nu är det ny vecka imorgon men veckorna brukar som bara springa iväg för det mesta.