Tungt att kliva upp

Igår var jag så sjukt trött på morgonen! Jag tror jag somnade alldeles för sent. Idag var det lite lättare iaf men nog tusan är de skönt att vara ledig.

Senaste dagarna har Elisè varit så trött på kvällen och börjat fråga om kvällsfika redan vid 18..men det känns lite väl tidigt. Man vill ju hinna träffa henne en liten stund iaf :) Men lite tidigare har hon fått komma i säng. Sen är hon såååå trött då jag väcker henne..varje dag. Känns så taskigt men man har ju som inget val. Snart är det ju helg iaf och då får hon sova.

Nu ska jag försöka sminka mig lite snabbt och sen ska jag väcka fröken bus. Det är aldrig några nya roliga sminkningar nu som förr, man har inte samma tid. Eller nog skulle jag väl kunna kliva upp tidigare men det är väldigt svårt att motivera sig till det:P

3årskontroll

Idag så har vi varit lediga hela familjen , så himla skönt. 9.10 så vaknade Elisè och så slöade vi lite innan vi åt frukost. Så skönt att bara ta det lugnt! Önskar vi vore lediga halva veckorna jämt :)

Vi har varit ute och busat en massa ikväll och Elisè som inte brukar gilla att vara ute härjade runt som en galning i snön! Vi gjorde en bob-backe där traktorn skottar så det blev en lagom backe för henne att åka själv i :) Sen har hon badat och nu är det kvällsfika innan det är bums i säng.

Jo; vi har fått tid för 3årskontroll på cederkliniken den 9e december, känns helt galet! Hur har hon hunnit bli så stor? Min lilla duktiga tjej!

Kalas och julmys

Idag fyller lillebror år så vi har varit där och grattat han och fikat :) Dick fyller år idag oxå men det blev svårt att fara till Piteå samma dag men hann fixa en present till han oxå iaf!

När vi kom hem från jens och sussi så var elisè så trött. Vi åt lunch och sen vilade vi i storsängen en timme, inte för att hon somnar men hon är iaf stilla och kopplar av. Jag somnade till däremot :P Det är så mysigt att bara ligga och gosa sådär <3

Sen har jag och Elisè bakat lussekatter och det gick ju himla smidigt :) Lyssna på julmusik gjorde vi oxå. Sen gjorde jag palt till middag och Elisè åt då faktiskt ganska mycket trots att hon tjuva lite deg under lussekattsbaket.

På en stund kommer kenny och Katrin hit och ska fika och så ska vi dricka lite glögg. Nu närmar sig julen med stormsteg!