Skönt

Det har aldrig varit några problem för elisè när man ställer om klockan men man gruvar sig alltid ändå, ifall att. Idag sov hon till 8.30 (9.30 egentligen då om man räknar antalet timmar) så inte tusan ska man väl klaga iaf!

Sen har vi hälsat på hos Ronny och sett alla djuren och fikat och så. Det finns mycket roligt där tycker hon!

Sen åt vi lunch och tog oss en tupplur, eller jag iaf. Elisè har legat utmed och varit mysig. Jag har varit ut på en prommis med Johanna oxå så det var riktigt skönt att gå i dagsljus faktiskt, annars brukar jag bara gå på kvällen:P

Vi gjorde palt till middag och sen drog vi till renvallen och hälsade på. Vi fick med oss lite lingon oxå så nu klarar vi oss med det ett tag :) inte så dumt!

Nu ska lillfisen sova och jag och älsklingen ska slappa i soffan:)

Helg!

Jag är ledig tre lördagar i rad, känns ju för himla härligt faktiskt!
Idag så har vi inte gjort alltför mycket. Tvättat lite och hälsat på hos mormor. Sen har vi ätit riktigt god middag. Älgkött och så rödbetor/sötpotatis i ugn, krille åt dock pommes till istället :) Jag var så mätt att jag ville lägga mig och sova en stund men det går ju inte :P

Efter vi ätit och dolat på lite så kom Jens sussi och Astrid och hälsade på. Dom har busat som tokar. Jag blir trött bara av att titta på. Elisè åt då massor med kvällsfika så hade nog gått åt lite energi :P haha.
Hon somnade då fort som attans, som vanligt mer eller mindre. Så jag har suttit och fört över alla bilder från telefonen och nu ska jag vi en film och äta lite gott!

Tisdag

Idag så slutade jag tidigt så jag hämtade elisè på dagis och så for vi direkt till tandläkaren. Såklart så vägrade hon gapade men det hade hon ju redan sagt att hon skulle göra så det var ju inga överraskningar :P Vi vet ju iaf att hon har 20 tänder och borstar dom morgon och kväll, även om det inte är några två minuters borstningar..Men vi får prova ett besök om några månader igen men jag tror ju inte det går bättre då, haha.

Då vi varit där så for vi hem och bakade en chokladpaj och sen fixade vi middag. Elisè smakade faktiskt och åt helt okej. Jag har börjat säga att hon måste åtminstone smaka på allt och tycker hon inte om det så får det väl vara så. Men med tanke på sitt hon äter precis allt på dagis och som en häst så kan hon iaf smaka av allt hemma tycker jag :)
Då vi ätit så gjorde vi ett ryck och städade. Jag dammsugare och skurade och krille rensade skafferiet. Sen tog jag även trappen till vinden för den var typ igenbommad med grejer så nu kan man gå upp igen. Ska även byta ut lamporna som varit i småfönstrena och ta bort gardinerna där. Är inte riktigt vår stil att ha så :) Men då det varit på vinden har det inte varit prio ett direkt och så glömmer man det jämt.

Hälsat på Katrin har vi oxå hunnit med och så bjöd vi på pajen. Nästa gång ska jag ha mindre mörk choklad så tror jag det blir ännu bättre!

Nu ska jag mysa ner mig utmed krille och sen ska jag försöka somna i tid ikväll!