Måndag

Denna måndag gick ju smärtfritt! Imorse vaknade jag aldrig av att krille for iväg så sov helt ostört från 00 till 7.50 då alarmet ringde men fy fasen så trött jag var iaf. Elisè var oxå dötrött då jag väckte henne så jag gjort mig klar. Hon ville inte ens öppna ögonen. Min goa unge. Men vi vaknade till efter ett tag och tog oss iväg.
Då jag slutade jobba så for vi iväg och veckohandlade och satte lite ljung utanför dörren så det ser lite trevligare ut.

En promenad med Ida har jag oxå hunnit med och sen har jag fixat matlådor. Gjorde sötpotatis, brysselkål och lök i ugnen..mums!
Nu ska vi se lite Dexter innan det blir att skalla kudden. Natti natti.

Bra helg

Vi har hunnit mycket i helgen. Mysa, busa, klippt gräset, röjt undan vid bron, putsat fönster, städat tvättstugan, städat toan, dammsugat och skurat och lagat mat :) vi har hälsat på mormor och gunbritt och så kom jens och åt middag med oss idag. Elisè har varit så himla speedad och överlycklig då vi ses så sällan. Så det var kul att hon fick träffa han!

Nu ser krille hockey och jag funderar på om jag ska somna så man orkar upp och jobba imorgon :)

Snart fredag igen

Imorgon är det äntligen fredag. Veckan har faktiskt gått ganska fort. Vi har hunnit med en del ute och städat bort det mesta från altanen. Studsmattan får stå kvar tills snön kommer så inte elisè blir alltför deppad.
I helgen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men så länge jag får vara med mina älsklingar så är jag lycklig <3