Söndag

Imorse så for vi till abraur direkt vi ätit frukost. Har varit riktigt dåligt väder hela dagen..nu är man gode less på snö. Jag vill inte se en snöflinga till! 

 Men dagen har varit bra ändå. Blev hamburgare till lunch och elisè tryckte i sig en på fem sekunder, hon var så himla hungrig:P Sen for vi på en fisketur och fick några fiskar som Elisè fick dra upp, hon var mycket nöjd. Förra året var hon så rädd för fiskarna men inte i år :) 
 Sen har vi ätit gott och kollat på en majbrasa som dom fixat innan vi gjorde kvällsfika till lilla damen. Vi får se hur hon är så sova inatt men jag hoppas det går bra! 

Det har hänt lite på 3år, i abraur på båda bilderna :) 

Grillat och stjärtlapp

Idag då jag jobbat färdigt så for vi till renvallen och grillade och åkte stjärtlapp i backen. Johan och Erika var oxå med så det blev lite Chicago oxå :) Inte så tokigt! 


Kvällsjobb

Då var det dags igen, trots att det är sällan så känns det som det går så fort mellan gångerna. Men i juni slipper jag iaf. Det går ju bra men jag är ju hellre hemma på kvällen :) 


Idag hade jag och Elisè riktigt mys på morgonen. Vi låg och kramades i sängen till kvart i nio och bara hade det bra innan vi klev upp och fixade frukost. Jag hann även dammsuga och städa undan i sovrummet innan vi for iväg till dagis. Idag fick hon ta sin springcykel dit så hon var väldigt uppåt. Det går bättre med den i år oxå då hon faktiskt når ner till backen ordentligt, det gjorde hon inte förra året så det är nu man ser hur mycket hon växer :) Min stora tjej <3 

Då jag lämnat henne så tog jag en liten promenad innan jag for hem och åt tidig lunch innan jag for till jobbet. Och imorgon är det äntligen fredag! Så skönt. Jobbar på lördag men då jag slutar ska vi fara till renvallen och premiärgrilla :)