Snart helg!

Den här veckan har ju bara susat förbi. Och imorgon kväll kommer äntligen Krille hem! Han har varit borta sen tidigt tisdag morgon. Men det har löst sig bra med hämtning på dagis ändå. Pappa har hämtat och så har Katrin hämtat och imorgon slutar jag tidigt :) 


Jag har lyckats träna varje kväll den här veckan iaf, så tiden går gått fort och så har jag slöat i sängen och sett lite serier. Det är skönt med lite ensamtid men flera kvällar blir lite trist:P 
På jobbet har det varit så himla mycket att göra i veckan så det är väl därför tiden gått så fort. Men det är kul, man blir mest taggad då det är lite halvkaos :) 

Jag och Elise har just kommit hem från Kenny och Katrin så hon äter kvällsfika och ska snart i säng och jag ska passa på att träna tänkte jag :) 
Ha en fin kväll! 

Kallelse

Jag har tjatat och gnatat allt jag kunnat för att förhoppningsvis skynda på magnetröntgen. Idag ringde dom äntligen upp och jag fick tid den 13 september. Det känns så skönt att ha ett datum. Och det ska bli skönt att veta varför jag har så ont i ryggen och höften. Det har blivit värre än det var före sommaren. Tidigare var jag helt utan smärta då jag sov åtminstone men nu har jag börjat vakna på nätterna och kan inte somna om för att jag har så ont och kan inte hitta nån ställning som känns bekväm att sova i. Förhoppningsvis är det ett fel som dom kan göra något åt. Så länge det inte är cancer, jag är så rädd för att det ska visa att det är det. Min största skräck. Nu är det bara två veckor till som jag ska gruva mig och ligga och grubbla vad det kan bero på, sen vet jag.