Fyra år ♡

Idag har vi haft kalas för våran bustjej som fyller fyra år idag. Jag kan inte riktigt fatta hur hon blivit så stor samtidigt som det känns som hon funnits i våra liv för alltid, det är konstigt det där. 
Hon har fått så mycket fina presenter idag och hon har haft så roligt. Hon har fått bla kläder, pysselgrejer, pussel, gosedjur, spel, en platta, ett frost lekhus, servis, pengar, "pilkastning" för barn, strykbräda, strykjärn och lite mer :) 
Beställde en rapunzel tårta på hans på hörnet som hon önskat sig oxå, så hon var nöjd! 
Till middag så beställde vi från Frasses som födelsedagsbarnet fick välja. Enkelt och så slapp man då laga nå mat! 

Och imorgon är det nyår, det är som full rulle från jul till nyår så det ska bli skönt med lite vardag sen och lite mindre godis och fika :P 
Vardag

Idag har det ju känts som en vanlig dag, typ en måndag. Krille har jobbat och jag och Elisè har solat på. Först tog vi sparken till mormor och sen åt vi lunch hemma och mös i sängen innan vi gick ner och tränade. 
  Sen fick jag ett ryck och flyttade Elisès garderob från hennes rum och in i kontoret och så plussade jag ut i snön till friggan och bar in hennes lekkök. Lite tungt var det då man sjönk så mycket i snön men det blev ju lite extra träning. Sen har vi fixat middag och ätit..jag har varit en sväng och köpt lite grejer till lördag då lillan fyller år. FYRA år...tiden har gått så fort! 
Jag har hunnit dammsuga och stryka lite gardiner nu innan Elisè ska sova oxå så då är det gjort. Så nu blir det strax en promenad med Ida. Trevlig kväll! 

Annandagen

Igår funderade jag på att gå ut men det blev inte av. Det blev så stressigt med att hinna allt hemma så jag kom av mig. 
Göran och Helen var hos mormor igår så då for vi dit och hälsade på och när vi kom hem så tapetserade jag klart i Elisès rum, hon har haft en rosa tapet men jag har satt dit en grå istället. Sen körde jag till jobbet och hämtade två porslinsballonger som jag satte upp. Blev rätt fint :) 
Sen skyndade jag mig och dammsuga och skura och rensa och Krille gjorde middag. Sen for han och Elisè till farmor och farfar men jag var så slut så jag ides inte följa med. Provdrack kaffe från nya kaffebryggaren och sen slöade jag en stund innan jag gick ner i källaren och sprang på löpbandet. Resten av kvällen  spenderades med Krille i soffan i biorummet med handen i chipsskålen. 
Idag så har jag handlat Elisès sista födelsedagspresent och lite inför middagen. Mamma, Dick, Erika och Felix varit här som hela dagen. Vid middagen så kom mormor och Gunbritt oxå. Blev julgröt och lite tillbehör till det :) Sen spelade vi med andra ord och lite utslags innan alla for hem. Så det har varit en bra dag! 

Nu ska lillan få sova och jag ska nog träna. Försöka hålla på rutinerna även fast det är julledigt :) Går ner rätt mycket mat och godsaker så lite träning är nog aldrig fel :P