En härlig dag

Dagen började med mys och frukost innan jag och Elisè tog en promenad till mormor och drack kaffe. På hemvägen hade solen kommit fram så då kändes det så himla härligt, solen riktigt värmer. Så efter lunch och vila så for vi ut och åt mellis vid eldstaden :) 

Äntligen

Nu är min älskling hemma igen! Jag sover så sjukt dåligt då han är borta, jag vaknar för minsta lilla ljud. Sen är det mysigt att ha nån att värma sig mot <3 


Jag var och fick ryggen lite justerad idag. Mitt bäcken var väldigt snett och alla muskler på högersida var i kramp.  Hon knäckte lite låsningar och mjukade upp musklerna lite men hon sa att det var så mycket låsningar och hårda muskler så hon kunde inte ta allt på en dag så jag ska dit nästa vecka oxå. Då skulle jag även få några övningar för ryggen. Så vi får se hur det kommer gå framöver. Det känns inte lika stelt men jag har fortfarande väldigt ont.  Sen har jah blåmärken på ryggen efter idag :P Ryggskott

Jag har fått ryggskott, Igen! Andra gången på typ fem veckor..hur är det ens möjligt. Det gjorde så himla ont så jag var rent tvungen gråta en snärt på jobbet. Mycket oxå för att jag kände mig så totalt uppgiven.. jäkla skitrygg.. 

Jag har bokat tid hos tina så hon ska få försöka vrida den rätt.. jag ser så sjukt sned ut fast jag försöker stå så rakt jag bara kan. Sen blir jag paranoid oxå.. och tänker att då ryggen känns så dålig och jag haft så mycket problem på kort tid att det kanske är nåt annat..som är farligt och så blir jag sjuk. 

Jag slutade tack och lov tidigare idag. Så jag har fått vara med elisè sen halv tre och lagat mat och ritat. Vilat ryggen har väl gått sådär men det kan man inte riktigt vänta sig att man ska få göra då man är själv med en treåring. 
Vi gjorde eget potatismos och viltlax till middag och det var då inte dumt! Elisè åt ganska mycket vilket jag inte trodde hon skulle.  Hon är så skeptisk till nya grejer men det går bättre nu än tidigare:) 
 
Nu ska snart busungen äta kvällsfika och då ska jag lägga benen i högläge och vila en stund innan jag ska se om jag ska göra nåt vettigt..