Härlig dag

Idag så är jag och elisè lediga och det har varit en himla härlig dag! Solen har kikat fram och det har varit blå himmel och perfekt väder.  Vi tog oss en promenad till mormor på förmiddagen och där var elisè som en liten solstråle. Sen hem och äta lunch och busa runt lite innan vi tog oss en liten vila i sängen:) 


Nu har vi just kommit in efter att ha varit ute och gjort en snögrotta. Elisè åkte i backen medans jag skottade så det var ju bra fördelning :P Det är synd bara att det är så himla halkigt ute så man törs knappt gå. Men det har kommit lite snö nu iaf så förhoppningsvis kommer det lite till så värsta isen försvinner :) 
 Nu ska vi strax sätta igång lite middag innan pappan kommer hem :) 

Heeelg

Nu är det äntligen helg! Jag har längtat ovanligt mycket känns det som..dels för att krille har varit borta och sen för att jag haft så himla ont i ryggen och sen har jag ju långhelg så jag hinner umgås med mina älsklingar mer än vanligt :) 

Idag så slutade jag och krille samtidigt så vi for på dagis och hämtade tillsammans, det är så sällan jag får hämta så tycker det är så kul att se hur hon skiner upp som en sol då man kommer :) Idag hade dom visst haft disco och ätit popcorn sa hon.  Men sen var hon hungrig som en varg då vi kom hem så jag fick skynda mig att få fram en tallrik med gröt och en macka för humöret var inte att leka med :P Hon slukade maten på två sekunder! 

Sen har vi handlat och skjutsat kenny och Katrin för dom skulle ut och äta. Slängt igång en tvätt och hämtat upp kött för imorgon har vi oxå gjort. Nu ska snart lilla stumpan sova så då ska jag be krille massera min rygg så kanske den blir lite mjukare :) 

Längtar efter helg

Alltså jag avskyr detta väder. Det är blött och slask och isigt och halkigt överallt. Jag vill ha riktig vinter eller ingen alls. Men såhär vill jag då inte ha det. Det verkar ju ska vara minusgrader nästa vecka iaf så jag hoppas att det håller sig så! 


Idag så hämtade pappa elisè på dagis och det hade då gått hur bra som helst. Dom busade för fullt då jag kom hem. Men det märktes sen att hon var rätt trött för humöret och temperamentet var inte det bästa :P Ska bli skönt att det är helg snart! Det längtar vi efter.  Då är vi hemma allihopa och kan bara mysa och busa.  Förhoppningsvis blir min rygg lite bättre så jag kan vara med och göra nånting och är den inte det så får vi väl hitta på nåt annat.