En tisdag

Imorse så kom Astrid hit och har varit med mamma och Elisè hela dagen. Jag kom hem vid två och så busade dom för fullt. Så elisè har nog haft en riktigt rolig ledig dag idag :) 

Dom åt då mycket middag båda två oxå, pannkaka satt tydligen bra. 
Då mamma, mormor, Erika och Jens hade farit så klädde jag mig och for iväg och hämtade Ida och så mötte vi Pernilla vid kåtan :) 
Ida fyllde 30år igår så vi firade henne lite och gav present. Jag fick oxå en present, försenad 30års present då vi inte träffats alla tre samtidigt tidigare. Superbra grej fick jag! Prenumeration på kökets box och ett doftljus som luktade såå gott. Lyxig kväll med fina tjejer :) 

Nu blir det Chicago fire och mys med min älskling  <3 natti natt! 

Vad tiden går

Midsommar spenderades i renvallen. Först var vi och fikade hos Ola och Mona. Då passade Elisè på att busa lite med Elsa, hennes bästa kompis från dagis. Är så passande att hon bor i renvallen :) Superglada var dom! Astrid var oxå med och stannade hela dagen och elisè var så himla glad att ha nån att leka med <3 

Det var en härlig dag och fint väder! Boll mot vägg och lite kubb hann vi oxå med och massa god mat. Elisè sa på kvällen att hon längtade hem till sin säng så jag tror att hon var rätt så trött. Hon pallar inte att vara uppe speciellt länge :) 

Igår for vi oxå till renvallen men före det så hann jag och elisè hälsa på mormor och vara där och surra en stund. När vi hade ätit lunch så kom Göran och Helen förbi en liten stund och skulle ha hjälp med ett minneskort, det gick då bra och innan  dom for så filmade Göran lite med "helikoptern" :) 

I renvallen blev det kortspel innan vi for till Ola och Mona och grillade. Blev en kubb match till men den missade jag då nån skulle äta först :) 
Det var en slagen tjej vid fikabordet då vi åt efterrätt så vi for hem lite efter sju så hon skulle få sova. Sen for jag tillbaka och spelade wii med Johan och jens innan jag for hem för kvällen och myste med min älskling till lite Chicago fire. Bra dag! 

Även idag så har vi varit i renvallen. Jens ringde på morgonen och frågade vad vi gjorde i det fina vädret.. han och Johan skulle till pappa och spela wii. Så vi städade färdigt och så drog vi dit vi oxå och blev där till halv tre innan vi for hemåt :) Lite bus ute i regnet och sen hann jag träna innan middagen så det var ju perfekt.  
Nu har Elisè nyss somnat, vi har varit hos kenny och Katrin på kvällen och hälsat på och även lämna bilen till Lasse då den ska på service imorgon. Sån tur vi har som måste gå i regnet imorgon.. :P 

Söndag

Vi for hem från Piteå just efter lunch. Vi hann iaf med glass ute och lite bus i lekparken :) 

På vägen hem fick vi ta ett stopp just före abborrträsk och gå lite i skogen då Elisè började må lite dåligt men sen gick det bra. 
Vi har varit och grattat vickan på födelsedagen och fikat medans Elisè och Astrid busat som hela tiden, tror dom hade saknat varandra :) 

Då Elisè somnat så skyndade jag mig till pappa och kollade på valpen. Alltså så fin! Lilla gullegris! Rambo var så sotis då jag hade valpen i knät så han baxade in baken i mitt knä och puttade undan plutten :P 

Skriv inläggstext