Halkigt värre

Idag så väckte jag elisè för lite morgonmys och sen åt vi frukost i lugn och ro innan det var dags att gå på dagis. Jag hann dammsuga och starta en tvätt innan vi gick iväg oxå:) 

Vi tog bobben idag och det gick i en himla fart, jag behövde inte ens dra utan den gled ändå. Tur jag har mina icebugs! 

Jag längtar tills man kan börja cykla till jobbet. Men jag måste köpa en ny barnsits så Elisè kan åka med :) Den andra har fått nån spricka i sig så jag vågar då inte använda den ifall den skulle gå sönder eller nåt.  

Härligt ute

Det är fortfarande ljust ute så jag ska nog bege mig ut på en promenad. Efter jobbet så gick vi ut och städade ur bilen och lekte i snöhögarna. Så himla härligt då solen skiner! Gud vad jag längtar till sommaren! 


På fredag så hämtar vi nya bilen, tror det blir toppen! Känns som vi behöver en bil med lite mer plats, det blir så fort trångt i den vi har nu. Är samma som på bilden fast den vi ska ha är silvrig :)

Det blev en bra dag idag med

Hunnit vara ute i solen, åkt spark, fikat, hälsat på Sara per Alvin och milton, ätit go'middag och hälsat på Göran och Helen. Är skönt då man kan stanna två nätter så slipper man stressa med allt utan kan ta det lite lugnt :)