Morsdag

Dagen började med blommor och choklad på sängen. Elisè är så söt då hon ska ge en saker, fina lilla tjej! Att få vara hennes mamma är det bästa som hänt mig <3 

Hon har verkligen varit supermammig idag, det passar väl bra då är morsdag:P Hon är väldigt mammig i vanliga fall oxå men idag har det varit snäppet mer :) 

Vi har hunnit röja och slänga massa skrot..hur kan man samla på sig så mycket som bara ligger och skräpar? Nu blir det lite mindre iaf! 
Vad mer har vi gjort? Städat, tvättat, hälsat på mormor, busat, myst, krattat, gungat, spelat boule och hälsat på kenny och Katrin.  Så vi har hunnit med en del idag med :) Jag längtar till semestern då man bara kan ta alla dagar som dom kommer.  

En lördag

Imorse då vi ätit frukost så tog vi och började röja undan lite skrot. Jag har bestämt att ALLT som vi inte använt dom senaste månaderna ska bort, tvekar man lite på ha kvar så är det bara kasta för det kommer bara bli liggandes. Städskåpet och luckan ovanför den fick vi en hel sopsäck med skräp! Alltså hur rymdes det där?! Nu får dammsugaren och skurhinken plats där igen :P haha. Vi får ta lite varje dag så kanske det inte känns så jobbigt. Vi har ju faktiskt avfrostat frysen idag oxå, det var då på tiden.


Då vi var klara med det så for vi på dollar så elisè fick köpa sig en klubba och sen hem och fixa lunch. Köpte stenar till Elisè på dollar, snacka om nöjd tjej! Jag fattar verkligen inte vad som är så himla kul med dessa stenar.. :) 
 En snabbis till mormor var vi oxå och sa hej till Göran och Helen innan vi for hem och åt mellis och gjorde rabarberkräm som jag tog med till renvallen. 
Vi var där som allihopa och grillade och spelade kubb. Riktigt roligt :) Avslutades såklart med att fara till bron och kasta stenar i vattnet.. En bra lördag har det varit helt enkelt.