Julbak

Igår så var jag ledig och så kom mamma och dick hit över dagen. Vi for och grattade mormor på 88-årsdagen.  Världens bästa mormor! Hon blev så glad över allt hon fick, hon har gruvat sig för att baka och nu hade som alla som kom dit bakat en sort var till henne :) 

Göran Helen och Helmer var oxå där så Göran fick en försenad födelsedagspresent. Helmer tyckte kortet jag hade gjort var jätteroligt:P 
Dick fick oxå en present för han fyller år imorgon precis som Jens men då är han inte här :) 

Sen blev det middag hemma hos oss, Vi beställde pizza så det var ju som enkelt. Elisè har visat alla som kommit vart hennes tomtenisse bor. Det är superspännande! Imorse hade han lämnat en liten present så då var hon eld och lågor! 

Nåja, då vi ätit så for vi iväg till Jens och Sussi och fikade. Mamma och Dick grattade i förskott då som bara var över dagen. Jag köpte en liten grej åt han igår bara för skojs skull. Jens telefon är så himla dålig och han svarar ändå aldrig i telefon eller på sms så köpte en leksakstelefon för han behöver ju ingen riktig:P Bad ronny skriva ett rim och det blev:"Dennas funktion har klart en gräns, och passar perfekt åt din kompetens. Du blir inte störd av oönskad kontakt, ingenting du hör och inget blir sagt." Haha. 
Vi drack en massa glögg oxå och hittade nog en favorit, choklad och hjortron:) 

Idag så satte vi igång och bakade direkt då vi ätit frukost så nu har vi lite julfika. Krille familj ska komma och fika lite på en stund och sen vid fyra ska vi fara iväg till renvallen och äta middag där:) 

Så mycket snö

Det har varit snöstorm hela dagen! Jag tog mig ut med bilen imorse men hade det varit nån snärt till så hade jag nog fastnat.

Vi har skottat bron framför jobbet säkert 5 gånger men det går bara gått en kvart så har det sett likadant ut igen. Bilar har krockat, kört fast och folk har knappt tagit sig fram. Då det är så här är det minsann inte roligt. 

Då Elisè och Krille kom hem så körde dom fast med bilen, på infarten så den var inte i vägen iaf. Traktorn hade skottat en gång idag men det hade hunnit snöa igen. 
Så vi fick ringa pappa så kom han med sin bil och drog loss oss och sen har jag skottat bort 20 ton snö från gården. Fy fasen. 
 Elisè sa till och med imorse att hon tyckte det var så tråkigt väder. Jag hoppas det är bättre imorgon iaf så det då går att ta sig fram. 

Det enda positiva med det var väl att det blir två träningspass, ett med skottning och sen nu då jag ska ner i hemmagymmet.  

Snön vräker ner

Snön har verkligen vräkt ner hela dagen och det är typ inte plogat eller skottat nånstans. 

Imorse så ringde jag dagis typ 8.15 då jag hade väckt Elisè bara för att fråga vilken tid dom skulle gå till bion idag så hon skulle hinna vara med. Halv nio skulle dom gå..haha, så jag hann ju inte direkt få henne till dagis på en kvart då vi låg i sängen då jag ringde. Men körde till medan så vi hann till 9 och så såg jag bion med dom:) Skulle egentligen lämna 10 idag men hon ville så gärna gå på bio med sina kompisar så passade ju bra att jag kunde följa oxå, mysigt :) 

Efter jobbet idag så for vi och hälsade på hos Vickan. Elisè tycker så mycket om Vickan så det är så kul då man kan vara och hälsa på då det finns med :) Vi tycker oxå mycket om Vickan förstås, det är inte bara Elisè som gör det :) 

 Då vi skulle hem igen så hade det ju snöat massor på bilen och man får plumsa i snön, hade varit skönt om det varit skottat nånstans:P 

Då Elisè lagt sig så gick jag ut på en promenad med Ida och det var ju en ovanligt jobbig promenad! Sen skottade jag vid garaget och bron då jag kom hem så traktorn får med det då den kommer imorgon. Hoppas bara den inte kommer så tidigt så den väcker min sjusovare :) 
 
Igår efter jobbet så tvärbakade jag lite hallongrottor till mormor som fyller 88år på lördag. Dom blev väl inte helt perfekta men tror hon uppskattar dom ändå.