Sen senast

Helgen så har Elisè varit lite småhängig då hon fick hosta och lördag hade hon lite feber. Men hon krigar på ändå och har busat på en massa iaf :) 

Mamma kom hit söndag och har varit tills idag och så har vi hunnit träffa Jens och Astrid en hel del. Elisè och Astrid fick sitta nere i biorummet en kväll och se Greta gris :) Det är superkul! 
 Jag kommer knappt ihåg vad jag skrev sist så kommer inte ihåg vad jag gjort sen sist..haha. här är lite bilder iaf :) 

Snö

Imorse snöade det för fullt och det har snöat som hela dagen. Elisè är överlycklig men jag är inte lika glad. Och efter helgen så börjar det vara mörkt redan kl fyra och det känns inte heller så himla roligt. Men bara 2 månader till julafton och då är jag ledig två veckor, det ska bli skönt och välbehövligt. 

Jag slutade tidigare idag och det var himla tur för jag har haft så himla ont i magen tidigare idag så var rätt jobbigt att vara på jobbet. Hämtade Elisè på dagis och fixade middag innan vi for till renvallen och hälsade på. Astrid kom oxå dit och var med oss medans Jens och Sussi fixade hemma. 

  Elise strök morfar på armen och sa "morfar! Du har päls!" Haha.Rambo på sig och tog en tupplur på mig i köket oxå. Han borde verkligen ha blivit en liten knähund istället för en stor jakthund :P 

Just ja..Elisè bestämde sig för att klippa sitt hår idag oxå. Lyckat! Är väldigt mycket kortare på en sida än på den andra men har hon utsläppt hår så tänker man inte på det om man inte vet om det iaf. Man kan ju hoppas att hon inte gör det nån fler gång iaf.  


Sen hann jag träna idag med, trodde inte att det skulle gå tidigare idag då jag hade så satans ont. Men det släppte nån gång efter middagen. Tur det! 

Tisdag

Det känns som det borde vara typ torsdag, vet inte varför veckan känts så seg hittills. 


Idag då jag slutade så for jag och Elisè till Vickan och hälsade på. Erika Jens och Astrid kom oxå dit så det var full rulle och rätt hög ljudnivå..  kändes som Astrid och Elisè skulle spränga mina trumhinnor vissa gånger. Men kul hade dom och det är ju huvudsaken. Elisè fick luggen klippt oxå så nu är den inte ivägen längre :) 

Då Elisè hade somnat så for jag ner i gymmet och tränade en timme. Det går så bra nu så det är ju ungefär nu jag brukar lyckas bli sjuk eller bryta en hand eller nåt. Så vi får se hur det går. Haha. Nämen jag har faktiskt lyckats träna 4-6 gånger i veckan sen efter semestern så förhoppningsvis håller det i sig. Känns så himla skönt då man känner att det går framåt.

Nu ska vi se Teen wolf innan vi ska sova. Så bra serie! Älskar den!