Fint väder

Igår slutade jag tidigare och det var så himla härligt ute! Solen sken hela dagen och det gick vara ute utan jacka. Då jag hämtade Elise hade dom just kommit ut så när vi kom hem var vi ute en stund till innan vi började med middagen. 

Jag gjorde tacopaj och så en panna med köttfärssås inför idag. Pappa hämtade Elise på dagis då Krille varit i Luleå idag så då kunde dom bara koka spagetti och hämta köttfärssåsen så gick det ju fort :) 
Elisè tycker det är så kul att vara med morfar för jag tror han är den enda som orkar leka och leva sig in i hennes lekar utan att bli less :P Men det var ju som samma då vi var små så han har väl barnasinnet kvar. Det har väl jag med men energin är inte riktigt där..haha. 

Idag fick vi hem denna på jobbet som jag väntat på. Är så less på våran fruktskål och kaoset vid spisen så nu ryms både frukt, kaffe och kryddor i den här :) 

Sen sist

Jag har tänkt skriva flera gånger men livet har kommit emellan så har inte hunnit :) Jag försöker skriva så ofta som möjligt för jag tycker själv det är så kul att gå tillbaka och kolla vad man gjort osv. 


Helgen som var så var vi mest hemma förutom i söndags då vi hjälpte erika att flytta. Det gick då problemfritt och Elisè hjälpte oxå till att bära så hon var rätt stolt. Hon vart då inte less trots att vi höll på i två timmar. Sen blev det hämtmat hos oss och sen pysslade vi på här hemma. Krille har dragit el och lagt nytt tak i hemmagymmet. Vi har även beställt golv som ska dit. Blir ett svart plastgolv som tål lite mer :) Kommer bli super! 

Ikväll ska vi hälsa på Vickan, Elisè var så sur då hon inte kunde gå upp dit då vi höll på och bära in Erikas grejer :) Så hon blir nog glad idag :) 

Lite bilder från förra veckan :) 

En helg i Piteå

Lördag morgon så for vi till Piteå och så kom vi hem efter lunch idag :) Helgen har då gått så himla fort! Pang bom så var den över. Så jag jobbar imorgon och sen är jag ledig på onsdag för då ska jag iväg på magnetröntgen..hur det nu kommer gå. Hoppas på det bästa men förbereder mig på det värsta. 


Lite bilder från helgen. Vi har hunnit gå på stan, fikat, varit i lekparken, plockat äpplen, hälsat på Göran och Helen, Varit hos Sara Per Alvin och Milton och även hos Erik och Erika :) säkert nåt mer oxå :)