Då var helgen över

Helgerna går ju så fort, speciellt dom helger då man bara är ledig söndagen. 
Men det var en härlig dag! Vi tog en långfrukost jag och Elisè och sen en morgonpromenad i solen till gunbritt. Där mötte vi upp mamma, mormor, Erika, Jens och Astrid oxå och fikade innan vi gick hem igen. Så skönt :) 

På eftermiddagen så for jag till Vickan och satte lite slingor i håret, blev jättenöjd, blir lite mer liv i håret än då det är enfärgat! Tack så mycket ♡ 

Idag var det till att väcka Elisè igen för att hinna på dagis. Hon är så trött och hon är så söt där hon ligger och bara vänder sig om och vill sova vidare. Finaste tjejen! Älskar dig!

En ledig dag

Igår slutade jag klockan två och idag är jag ledig. Skönt med en lugn start på veckan. Vi ska försöka vara lite nyttigare än vi varit under semestern, så igår blev det lax och sötpotatis med sås gjord på Lättkesella till middag och till lunch idag så grillade jag två tonfiskfileer så fick mig en låda med lunch till imorgon oxå :) Jag kör väl inte riktigt lika strikt som Krille, men han kör med Stefan och jag kör mer för att jag känner att jag behöver ändra lite i mina onyttiga vanor.. Haha. 

Nu ska jag sätta igång lite kaffe så kommer strax Pernilla och lilla Uno hit :) 

Några dagar i Piteå

Vi for till Piteå i tisdags då Krille liks har börjar jobba. Så vi har gått lite på stan, plockat bär, fikat och haft det bra :) 
Har börjat i veckan att väcka Elisè kvart i nio istället för kvart över så hon ska vänja sig lite för på måndag ska hon upp kvart över åtta. Känns tidigt!

Men det har verkligen varit en superbra semester! Skulle lätt kunna vara ledig iaf två veckor till.. Men det blir väl skönt med rutiner på ett vis men nog det skönt med sovmorgon :)