Sover helt okej

Har börjat ha på mig min klocka som jag beställde så jag ser hur mycket jag går varje dag och så hur mycket man sover. Och jag sover nog i snitt drygt 8 timmar per natt men det är ändå rätt stor skillnad på hur pigg man känner sig beroende på hur mycket djupsömn man fått, ändå kul att se :) 

Elisè vaknade nyss så jag har lagt mig i hennes säng och slöar tills det är dags att kliva upp, jag hinner nog sova lite till om jag vill :) Förstår inte varför hon vaknar tidigt på helgen och på veckorna får man dra upp henne ur sängen..haha. 
 Nä, jag ska nog blunda en stund till, det kändes lockade. 

Ha en fin dag!

fullspäckad helg

I helgen har jag varit ledig, Så himla skönt! Och nästa helg har jag långhelg. Oftast då jag är ledig hela helgen så brukar vi försöka hinna hälsa på hos dom flesta. Igår började vi förmiddagen med att hälsa på hos mormor och sen for vi hem för lunch innan vi åkte till nästa stopp, till Vickan och busa bort nån timme :) Sen så blev det plankstek hos Kenny och Katrin till middag, inte så dumt! 
Kvällen avslutade jag och Krille med att se film i biorummet, den var helt okej ändå och så hade ju mamma köpt mitt favoritgodis i Piteå så jag hade en hel påse med såna 👌 

Idag så for vi oxå till mormor. Det första Elise så då vi vaknade var att hon ville fara till gammelmormor för hon ville ju ha kaffe! Haha. Så vi for dit en stund och sen när vi kom hem så kom Göran och Helen och hälsade på och drack kaffe. Kaffet fick till och med godkänt av Göran idag och det är då inte varje gång. 

När dom farit så passade jag på att springa på löpbandet. Blev 6km idag innan jag blev less, känns som att jag kanske snart måste börja springa lite längre om kondisen ska bli nå bättre. Nåja, efter det så fixade jag middag och sen stack vi till renvallen. Jens och Astrid kom oxå dit så vi spelade lite spel och så medans Elisè och Astrid röjde runt med morfar. Fullt ös!