fullspäckad helg

I helgen har jag varit ledig, Så himla skönt! Och nästa helg har jag långhelg. Oftast då jag är ledig hela helgen så brukar vi försöka hinna hälsa på hos dom flesta. Igår började vi förmiddagen med att hälsa på hos mormor och sen for vi hem för lunch innan vi åkte till nästa stopp, till Vickan och busa bort nån timme :) Sen så blev det plankstek hos Kenny och Katrin till middag, inte så dumt! 
Kvällen avslutade jag och Krille med att se film i biorummet, den var helt okej ändå och så hade ju mamma köpt mitt favoritgodis i Piteå så jag hade en hel påse med såna 👌 

Idag så for vi oxå till mormor. Det första Elise så då vi vaknade var att hon ville fara till gammelmormor för hon ville ju ha kaffe! Haha. Så vi for dit en stund och sen när vi kom hem så kom Göran och Helen och hälsade på och drack kaffe. Kaffet fick till och med godkänt av Göran idag och det är då inte varje gång. 

När dom farit så passade jag på att springa på löpbandet. Blev 6km idag innan jag blev less, känns som att jag kanske snart måste börja springa lite längre om kondisen ska bli nå bättre. Nåja, efter det så fixade jag middag och sen stack vi till renvallen. Jens och Astrid kom oxå dit så vi spelade lite spel och så medans Elisè och Astrid röjde runt med morfar. Fullt ös!

Alla hjärtans

Idag fick jag blombud till jobbet, känns ju alltid roligt och man blir sådär töntigt glad :) <3 

Elisè har senaste två dagarna velat lära sig att skriva, förr har hon bara skrivit sitt namn. Hon blir så himla förbannad om det inte blir perfekt så hon brukar inte vilja lära sig :P Men det är kul då hon har lite mer tålamod för saker och ting. 


Idag så hämtade pappa Elisè på dagis så hon fick sluta lite tidigare. Och hon hade då varit så snäll och ovanligt lugn :) Gullfian! 
Så vi drack kaffe när jag kom dit och så fick Elisè en alla hjärtans dag present som hon blev superglad över. 

helg och middag

Tiden går så himla fort så man hinner knappt blinka så är veckan förbi.
I helgen har vi ändå hunnit med en del. Igår jobbade jag och då var Elisè och Krille på badhuset med Jens och Astrid :) När jag kom hem så började jag med maten och sen for vi till pappa och hälsade på. Jag tog med några nya popcorn jag köpte på Ica som man skulle poppa i olja i en kastrull, tänkte att jag testar hos pappa först och ser hur det går.. haha. 


Idag så tog vi bobben till mormor och Gunbritt hade med sig semlor som hon hade bakat, riktigt goda. Sen kom Jens och Astrid oxå dit och hade med sig våfflor så dom åt det till lunch där innan vi for hem. Jens skulle iväg och köra skoter så Astrid kom hit och busade med Elisè under tiden. Jag passade på att städa så var det fixat. När Astrid var upphämtad så gick jag ner och sprang så slipper jag göra det ikväll :) 
 Och sen blev vi bjudna på middag hos Erika så det var ju skönt att slippa fixa hemma. Elisè och Astrid hade rejs och sprang upp och ner och var mycket gos Vickan oxå :) Så det känns som dom borde somna fort ikväll! 

Till top