ledigt

Mamma kom igår på morgonen, så vi åt frukost här innan vi for till mormor och hälsade på :) 
På eftermiddagen så hade jag bokat tid i solrummet som en överraskning till mormor. För att få göra nåt roligt :) Hon sitter ju mest inne och mår dåligt över att det är så mycket snö och kallt. Jag var lite orolig för jag trodde hon skulle tro att vi skulle försöka få in henne på ringelsta men det gick då bra, haha. Hon älskade att sitta där i värmen och "solen" med havs och fågelkvitter i bakgrunden. Perfekt! 
Jag mår så dåligt ibland för jag vet ju att mormor är gammal, Hon är ju ändå 88år.. Hon kan ju finnas i 10år till eller så blir det kortare. Och jag kan verkligen inte förställa mig ett liv utan henne <3 

Nåja.. idag så började jag senare så när mamma och Elisè for iväg till mormor så stannade jag hemma och dammsugare och plockade undan innan jag såg lite serier i soffan. Det såg så himla härligt ut ute att jag fick nästan vårfeeling men ändå var det -25. Men ljuset är på väg iaf :) Så härligt! 
Vid tolv så kom dom tillbaka och hade med sig Jens och Astrid, så småttingarna åt lunch och sen for jag till jobbet och dom for iväg till Jens och Astrid för mer bus där :) 

Nu har mamma farit tillbaka till Piteå och Elisè ska alldeles strax sova och jag ska ner och träna :) 

#1 - - Mamsen :

❤😗