Onsdag

Igår slutade jag tidigare så jag hämtade Elisè på dagis och så hann vi vara hemma och busa innan vi hade tid på BVC halv fyra. Hon var superduktig och med tanke på hur anti hon var före så gick det galant. Vi hade ju dock mutat henne med att hon skulle få köpa ett gosedjur på dollar om hon var duktig och gjorde alla grejer. Hon var  iaf en meter lång och vägde 14.8kg, hon växer inte supermycket men hon följer sin kurva perfekt så det är ju bra :) 

Idag har det varit jobb hela dagen och dagen har bara flugit förbi, har varit mycket folk hela veckan så det märks att folk börjar vara sugen på vårkläder. Det är man ju själv oxå..rätt less vinter nu. Och det är ju så sjukt mycket snö oxå..känns som det aldrig kommer bli vår och sommar. Nåja.  
 Nu sover bruden så jag ska ner och träna. Hade en svacka förra veckan då jag var förkyld och hela helgen var jag ju som borta så nu är det bara börja om igen :) 

Överraskningsfest

Alltså det var så kul igår! Jag körde till Piteå fredagkväll för att kunna vara med och överraska Sara på lördagen. Hon visste att jag skulle komma för jag hade sagt att jag och Elisè skulle till Piteå och att vi skulle hälsa på efter lunch. Så hon hade just förberett kaffe då vi stormade in och sjöng för henne :) Hon såg så paff och överraskad ut och det kom några tårar, så kul! Sen bastade vi och la ansiktsmasker innan vi fixade oss och for ut på stan så hon fick göra en massa uppdrag och sen åt vi middag på olearys. Kvällen avslutades hos Verran med en massa lekar och sjukt mycket skratt :) 
Verkligen TACK till alla som var med och gjorde allt så lyckat. Saras present från oss alla var en natt på hotell, vi tyckte hon förtjänade att få sova ut ordentligt  <3 Så idag så hann jag och mamma gå på stan och fika med Dick och så innan jag for hem. Jag vågade inte köra direkt då jag ändå drack lite igår :) Blev väl drygt 5 cider och två shottar mellan 13-22..haha. 

Men det var skönt att komma hem! Har saknat Elisè massor! Men hon och Krille haft det bra så det vart ju skönt :) Vi har hunnit bära ut den gamla garderoben och Krille har byggt ihop den nya vi fick av kalle medans jag och Elisè har städat undan och röjt. Blev massor mer plats i sovrummet nu. Nu har vi bara en vägg som ska tapetseras men först måste jag köpa mer tapetklister. Blir super!


Snart är veckan slut

Igår så kom mamma hit från Piteå så Elisè har varit ledig med henne. Skönt med lite kortare tid på dagis :) Så dom har dolat på och så har dom väl varit en hel del med Jens och Astrid så Elisé har haft det kul. Fullt ös. Igår när jag kom hem hade som burit alla Elisès gosedjur från hennes rum och in i vardagsrummet och radat upp dom där..gud så många det var! Haha.
 
Ikväll så har vi varit hos Vickan och hälsat på, dom är som duktiga på dra fram saker dom där små..kaos! 
Men roligt har dom och Elisè skulle då inte hem. Mamma for tillbaka till Piteå då vi for hem från Vickan, var visst gode mycket snörök. Är så less på all snö nu.. suck.. 

Handbollen går det inte nå vidare heller.. eller på ett sätt går det väl bra för dom verkar ju ta sig till semifinal som det ser ut just nu, bara Frankrike vinner matchen mot Kroatien. Men Sverige spelar såååå dåligt.. Jag orkar typ inte ens titta för jag blir bara deprimerad..