Överraskningsfest

Alltså det var så kul igår! Jag körde till Piteå fredagkväll för att kunna vara med och överraska Sara på lördagen. Hon visste att jag skulle komma för jag hade sagt att jag och Elisè skulle till Piteå och att vi skulle hälsa på efter lunch. Så hon hade just förberett kaffe då vi stormade in och sjöng för henne :) Hon såg så paff och överraskad ut och det kom några tårar, så kul! Sen bastade vi och la ansiktsmasker innan vi fixade oss och for ut på stan så hon fick göra en massa uppdrag och sen åt vi middag på olearys. Kvällen avslutades hos Verran med en massa lekar och sjukt mycket skratt :) 
Verkligen TACK till alla som var med och gjorde allt så lyckat. Saras present från oss alla var en natt på hotell, vi tyckte hon förtjänade att få sova ut ordentligt  <3 Så idag så hann jag och mamma gå på stan och fika med Dick och så innan jag for hem. Jag vågade inte köra direkt då jag ändå drack lite igår :) Blev väl drygt 5 cider och två shottar mellan 13-22..haha. 

Men det var skönt att komma hem! Har saknat Elisè massor! Men hon och Krille haft det bra så det vart ju skönt :) Vi har hunnit bära ut den gamla garderoben och Krille har byggt ihop den nya vi fick av kalle medans jag och Elisè har städat undan och röjt. Blev massor mer plats i sovrummet nu. Nu har vi bara en vägg som ska tapetseras men först måste jag köpa mer tapetklister. Blir super!