En borta dag

Idag så har vi knappt varit hemma jag och Elisè. Först hälsade vi på mormor på förmiddagen då vi inte varit där på hela veckan, sen bara hem och äta lite lunch innan vi for med mormor och gunbritt till granberget och hälsade på Ronny. Där blev vi oxå ett tag, fikade och kollade på djuren. Elisè fick hämta lite ägg inne hos hönorna och klappa lite på dom. Passade på att ta lite fina bilder på mormor oxå, men hon skrattade mest och tyckte jag skulle ta på nåt fint istället :P
Sen när vi skulle hem så stod det en helikopter parkerad mitt på vägen så vi tog oss inte förbi. Så gunbritt gick ut och leta efter nån som körde och bad dom parkera nån annanstans :P Elisè tyckte det var häftigt då den var så nära då den lyfte :)

Sen hann vi bara hem och slänga in lite mat vi skulle ha med till renvallen och så for vi dit. Ett bad i skuggan för lilla damen fick det bli..Alltså det är lite jobbigt när det är så sjukt varmt, det tar hårt på henne. Men imorgon ska vi vara hemma lite mer och svalka oss :)