Sol och värme

Man ska ju inte klaga egentligen, men för Elisè har det nästan varit lite för varmt. Från klockan 18 på kvällarna har hon tjatat om att få lägga sig för hon har varit så slut. Men mycket bad och åka båt har vi hunnit med i Piteå. En dag med bus med Helmer och Svea var nog bästa enligt Elisè :) Tror aldrig dom varit ovänner när dom lekt tillsammans, dom är så snälla med varandra :) 
  Det har varit skönt att vara hos mamma speciellt då jag fick världens onda rygg..Har knappt kunnat gå ordentligt. Det som funkar bäst har varit att cykla för då har det inte gjort sådär överjävligt ont. Och så har mamma kunnat hjälpa en del med Elisè så jag har kunnat försöka vila ryggen. Var upp på akuten och fick värktabletter utskrivna och antiinflammatoriskt så får se om det blir nå bättre. Ska på sjukgymnastik på måndag och har skickat en remiss till rygg i Umeå så kanske man får en ordentlig utredning. 

Nåja, nu ska jag snart sova, hoppas jag. Vi är kattvakt till Missi men hon är så sur på våran katt så bråkar dom inatt får hon sova hemma hos sig imorgon :P 

#1 - - Mamsen:

Tack för att ni varit här💜💜💜