Senaste veckan.

Jag har tänkt skriva här flera gånger men livet kommer som mellan och då det går för lång tid mellan så orkar man nästan inte för då har det hunnit hända för mycket för att man ska orka skriva om det :P Men jag ska försöka skärpa mig för jag tycker själv det är kul att kolla tillbaka på vad man gjort och så. 
Ikväll har vi iaf varit i renvallen och busat på, kört fyrhjuling och sprungit runt och varit i kojan och så nere vid vattnet. Härligt  väder! 

Nåja lite bilder från idag och från veckan:)

Sol

Äntligen värme! Så härligt!
Idag har vi cyklat till mormor och fikat och busat med Jens och Astrid. Sen for jag till Vickan och klippte håret, jag blev så himla nöjd! Så skönt med kortare hår :) Då jag var klar där så for vi till henne och fikade och så kom Elisè och Krille oxå dit.

Till middagstid åkte  vi till renvallen och rökte fisk till middag och så fixade jag en efterrätt. Så mätt blev man då! Johan åt oxå med oss och sen dök Jens och Astrid oxå upp. Fullt hus har det varit. Vi tog fram gungställningen som vi hade så vi var små oxå så dom har gungat en hel del :) En riktigt bra dag har det varit! Synd att man ska jobba imorgon och lördag så Krille och Elisè har långhelg men det hjälps inte! 

Härlig dag!

Idag efter frukost så ville Elisè ut och gunga så då passade jag på att skotta fram utmed bron oxå så man då kan gå ner till gräsmattan utan att plumsa i all snö. 
 Det hade tinat rätt bra där jag skottade igår. Vi skottade även fram en gång till lekstugan så nu kan vi ta oss dit oxå. Skottar vi lite varje dag så kanske det tar sig..är så less all snö. 

Sen åt vi lunch och jag gjorde bort lite ärenden. Sen åt vi glass ute på altanen men då höll vi då på blåsa bort! Fy så kallt det kändes då. Jag hämtade ut lillekatt oxå bara för att se vad hon skulle säga.. Men hon fick typ panik och sprang till dörren och ville in :P 
Tror det har att göra med förra året då hon smet ut och skatorna hade tänkt hacka ihjäl henne, skulle nog få lite panik själv oxå :P 

Efter mellis så for vi till renvallen och grillade. Erika och Felix, Jens Sussi och Astrid var oxå med :) Synd bara att det blåser så för det ser så himla skönt ut men skenet bedrar. 
Till top