Saknad

Elisè har det lite jobbigt ibland och saknar Gaston rätt mycket. Vi tog bort han i mars men det sitter i fortfarande. Igår så vaknade hon där vid kvart över tio av att hon grät, så gick in och frågade vad det var som gjorde henne ledsen.. "Jag saknar ju efter Gaston!" Man blir ju så ledsen då hon är så ledsen. Min fina lilla tjej! ♡ 

Hon sov då bra resten av natten och imorse så lämnade vi lite presenter till hennes fröknar. Dom är så fina allihopa så dom förtjänar nåt extra ibland :) Ulla-karin som är k köket fick sig oxå en liten mugg med snögubbesoppa, hon har ju hand om barnen hon oxå även fast man inte ser henne där i köket :) 

Helgen

Det här varit en lugn helg iaf. I fredags var det Black friday så jobbade till 20, jag var rätt trött så hade egentligen tänkt lägga mig i soffan då jag kom hem men jag bestämde mig att jag skulle träna iaf så det gjorde jag. Kändes väldigt skönt sen iaf! 
  Igår jobbade jag oxå men bara till 14. Efter det så promenerade jag till mormor där mamma och Elisè var och var där en stund innan vi åkte hem och städa undan lite innan vi skulle till Katrin på kalas. Så vi åt smörgåstårta till middag, så gott! Älskar smörgåstårta :) 
 På kvällen då Elisè somnat så gick jag och mamma ut på en prommis innan vi åt lite fruktsallad. Det går faktiskt rätt bra att vara nyttig på helgen med om man bara bestämt sig. Tänker att det kommer bli så himla mycket onyttigt i jul så man kan hålla igen lite veckorna före :) 

Idag har vi varit på kalas hos mormor, hon fyller 89år idag. Min fina mormor! Elisè satt och pysslade och ritade mest medans vi vad där. Skippade faktiskt fika där oxå, var inte speciellt sugen heller så blev en kopp kaffe. Göran och Helen kom oxå dit så vi hann träffa dom och så var Ronny och Gunbritt oxå dit. 

Det här varit så fint ute idag, synd bara att vi inte verkar få nån snö. Jag får verkligen ingen julkänsla alls då det aldrig kommer snö. Måste börja kolla lite julklappar och så ändå snart så man inte sitter där i sista minuten sen :)


Jag har hunnit springa några kilometer på löpbandet sen Krille kom hem oxå så ska strax hoppa in i duschen innan jag ska börja med maten. Resten av familjen är på innebandy just nu så har det lugnt och skönt här hemma :) 

Lugnt och skönt

Idag så började vi senare. Väckte Elisè 8.40 och så låg vi en stund i sängen och gosade innan vi klev upp och åt frukost. Älskar såna morgnar! Sen hann vi läsa massa böcker och göra oss klara i lugn och ro innan det var dags att börja röra på sig. 

Igår på morgonen så upptäckte vi att lillekatt smitit ut genom fönstret under natten. Då Krille klev upp så var fönstret på vid gavel och det var rätt kallt i huset! Jag hade öppnat fönstret pyttelite medans vi bakade för det blev så varmt men sen glömde jag stänga det. Jag fick lite panik för hon är ju innekatt och inte van att vara ute i kylan. Gick ut och ropade på henne innan jag hade tänkt lägga ut en efterlysning på henne. Men så börja hon mjaua men var inte så hitta henne! Tillslut såg jag henne mellan räcket och soffan på altanen, hon satt fast så hon tog sig inte lös. Men bråttom fick hon in då jag lossade soffan :) Gosiga katt, bara smita ut sådär!