Kallt och hurvigt

Igår kväll då vi la oss så kollade jag på termometern..-17 grader. Fy bubblan! Bara klä sig! 
 I lördags så kom Kenny och så bytte han och Krille fönstret i sovrummet så nu är det gjort. Är kvar lite utvändigt men det går nog fort att fixa sen. Till sommaren ska vi försöka byta i Elises rum och kontoret så är det mesta bytt sen :) Tur Kenny är händig! 

Det här varit en skön helg men alldeles för kort. Och ikväll då jag slutar kör jag till Piteå och imorgon ska jag till rygg i Umeå så ska dom se om dom hittar nåt fel. Gör dom inte det så har jag iaf provat och då får jag väl bara leva med min dåliga rygg helt enkelt. 

Jobb, gympa och mormor

Imorse så åkte faktiskt vinteroverallen på för Elisè. Jag har velat vänta med den så hon inte ska nöta upp den på asfalten men hon blir lite blöt i täckbyxorna då dom inte är vattentäta och så när det är så blött och slaskigt så är det ju inte så härligt. Då vi provade den så såg den gode stor ut men nu tyckte jag den satt fint så hon har nog växt några centimeter :) 
Så här jobbat idag och var till mormor som vanligt under lunchen. Sen då jag slutade var det järnet till Kenny och Katrin  och hämta Elisè för att fara på gympan. 
 En bra grej med gympan är ju att medans Elisè och Astrid har gympa så brukar jag och Jens fara och hälsa på mormor under tiden så får hon lite sällskap :) 

Nä, nu ska jag se om bruden somnar så ska jag ner och träna en sväng. 

Mysmorgon

Idag så började jag senare så jag och Elisè tog det lugnt och skönt imorse. Väckte henne kvart i nio och så gjorde vi frukost. Sen medans hon ritade så sminkade jag mig och gjorde mig klar. Sen hann vi mysa i soffan och bara slöa en stund :) Riktigt skönt med stressfri morgnar. 
 
Krille har varit borta hela veckan så det har bara varit jag och Elisè hemma. Så Katrin har hämtat på dagis och imorgon hämtar Kenny. Tur man har folk som kan hjälpa till för annars skulle Elisè ofta ha väldigt långa dagar på dagis. 
 Det blir skönt då han kommer hem imorgon så kanske han är hemma nån vecka sen. 
Och jag hann träna idag också, är så lätt då man är själv att man råkar bli lite lat då man sätter sig i soffan men jag har lyckats ta mig i kragen varje kväll iaf :)