Härlig söndag

Det var ju så fint väder ute idag! Före lunch så var vi ute och fixade. Krille tog ner studsmattan och fixade undan i garaget och jag och Elisè spelade fotboll. Hon är ändå rätt duktig :) 

Efter lunch så gick jag ut på en promenad med Gunbritt. Det var ju så himla skönt så vi gick ändå en bra sväng. Hinner inte ut och gå så mycket till veckan så då vill man ju passa på medans man kan :) 

Nu ikväll så har vi varit i renvallen och ätit grillat med pappa och så Erika och Felix. Gott gott! Och efter maten så spelade vi spel tills vi skulle hem. Rambo satt hos Erika så han la ner huvudet på bordet och halvslumrade där, världens gosigaste hund :) 

Kall lördag

Imorse blev jag väckt av en gullig liten humla :) Sen stod hon i fönstret och kollade ut då det snöade lite grann, kändes rätt skönt att ligga kvar i sängen en stund. 
 Sen lyckades vi fixa frukost iaf och sen tog vi en promenad till gammelmormor. Trodde det skulle kännas superkallt men det var ändå ganska skönt och man piggnade till lite. 

Efter vi ätit lunch och Krille kommit hem så gick jag ut på en promenad med Pernilla och Uno, kul att få ut och röra på sig och surra en stund :) Sen hämtade jag ut en yuccapalm på konsum som jag hade beställt. Jag var ändå gode förvånad över att den överlevt frakten och var i superfint skick! Få se nu hur den trivs hos mig. 

Igår kväll så packade vi älgkött och Elisè ville såklart hjälpa till så hon fick flytta påsarna eftersom och så räknade hon dom så hon hade koll på hur många det var duktig tjej. Så nu har vi lite älgkött igen och så har vi en hel del fläskfilé då Krille köpte typ 15 stycken förra veckan. Haha. 

Lite kläder

Köpte ju Elisès vinteroverall för någon månad sen. Men förra året hade vi även täckbyxor och vinterjacka så beställde det idag så vi har även i år. Men blir lite osäker på att jackan blir för liten men jag får väl byta isf. Ska ju rymmas fleece och allt under oxå :) Det var rabatt nu så jag hade ändå tur så både vinterjacka och täckbyxor för 599kr, det är ju helt okej :)