Mysig söndag

Igår så var jag och Elisé uppe först i huset, vi klev upp tjugo i nio och vid halv tio kom älsklingen upp och först vid elva såg man till Patrik :P Så jag och Elisé åt frukost i lugn och ro och tände ett ljus och hade det mysigt. Sen gjorde vi inte så mycket på förmiddagen..vi hade tänkt ut på julskyltningen men det snöade och yrde så mycket så kändes inte vidare skönt.. 
 Men efter att Elisé hade vaknat från sin tupplur så for vi till mormor och träffade alla som var där! Erik.erika, helmer, Svea, Göran, Helen, Ronny och så kom Gunbritt och Erika förbi oxå :) Elisé fick busa en massa med helmer och det tyckte hon vad skitkul, dom är så söta :) och jag fick mysa med Svea så jag var oxå nöjd, hon är så himla söt :)

Efter maten så får jag och Elisé till renvallen, tanken var att jag skulle leta en gran men insåg ju rätt snabbt att det var lite för mörkt ute för det :P Så blev fika och så fick Elisé busa runt :)

Nu är det måndag igen och veckorna går så fort! Men nu snart är det jul och det ska bli så mysigt, så länge man får vara frisk pch pigg :)